сряда, 29 юни 2016 г.

Любимци за месеца

Здравейте!

Юни е към своя край, което значи че е време за равносметка или иначе казано кои бяха любимите ми продукти в последния месец. 

  • Clinique Chubby Stick 01 Bountiful beige
Този мини чъби молив всъщност представлява блестящи сенки за очи в цвят шампанско. Може да се използва и като хайлайтър. 
  • The Balm Mary-Lou Manizer
Като заговорихме за хайлайтъри... това е любимия ми хайлайтър от край време и досега нищо не успя да го замени в моето сърце/на моето лице. 

  • Milani Luminoso
Ето още нещо блестящо, което така и не ми омръзва. В този прасковен руж е събрана цялата красота на лятото - сияние, загар, залез...
  • Lanvin Eclat de Fleurs
Този парфюм е толкова нежен и ефирен, че е изключително подходящ за горещите летни дни когато все пак искаме да ухаем приятно, но не и тежко и претенциозно. 

  • L'Oreal Elseve Total Repair 5 
Този крем супер много помага на заплитащата ми се коса, като обаче не я прави на клечки и не я утежнява. 

  • L'Oreal Color Riche 114 Nude Demoiselle
Този лак е от новата серия на L'Oreal и аз му казвам "сватбения лак", понеже е перфектен за булки заради нежния цвят. Млечен е и би бил страхотен и за френски маникюр. Единствено не ми харесва, че дори на два слоя стои леко на черти. 



  • Maybelline Fit me Matte + Poreless
Този фдт за съжаление все още не се предлага на нашия пазар. Въпреки това като идея много се доближава до матовия фдт на L'Oreal. Този на Maybelline в момента ми пасва като цвят и ми върши работа. Матов е, траен, прави кожата на лицето да изглежда безупречно. 


Аз уж хич не бях почитател на моливите за устни, а ето че сега имам цели три любими.
  • Maybelline Colorsensational - 132 Sweet Pink

Това е този най-горе на снимката. Светло розов е, доближава се до моя цвят на устните. Матов е и много издържлив. 
  • Golden Rose Dream Lip liner 505
Tова е този най-долу на снимката. По-мек и мазен е от този на Maybelline. Но е също толкова траен. Това лято много обичам оранжеви червила и този молив не е изключение.


Maybelline, Golden Rose, Rimmel

  • Rimmel Exaggerate - Peachy Beachy
Tози нюанс е нов и е доста ярко коралов. Това е най-мазния от трите молива за устни и даже леко се разтапя докато нанасям от него на устните си. Много обичам да го нося в комбинация с този на Golden Rose. За мен това е перфектната комбинация за устните през лятото. 


Сега изпращам юни и чакам с нетърпение юли...

Кой е вашия любим продукт за това лято?

5 коментара:

  1. Моливите за устни са със супер цветове! По принцип и аз не съм им голям фен, но тези са много нежни. Поздрави за статията! :)

    ОтговорИзтриване
  2. А как си се сдобила с фон дьо тена?

    ОтговорИзтриване
  3. Откъде си взе ружа на milani?

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...