понеделник, 22 юли 2013 г.

С козметика и гримове на път

Здравейте!

За днес съм ви приготвила още една публикация от поредицата "makeup storage". Този път обаче ще е малко по-различна от обичайното, защото в случая е намесено и пътуване (плюс море). Без излишни приказки, пристъпвам към въпроса - какво нося с мен при пътуване. Прецених, че е по-добре да ви покажа снимки, защото така нагледно ще можете да видите всичко, а то не е малко.


За едноседмично пътуване успях да събера всичко, което исках, в 3 несесера - 2 гумени и един от плат. В големия гумен несесер сложих козметиката ми за лице, тяло и коса.


Всичките си гримове сложих в един голям розов несесер. 


И сега, може би ще забележите, че нещо липсва... Да, това са червила и гланцове. Спокойно, не съм ги забравила, просто те са в отделно малко гумено несесерче. 


Винаги нося със себе си и парфюм - този път заложих на малка тоалетна вода с "cotton flower" от Sephora за през деня, и на Jasmin Noir на Bulgari за горещите летни нощи.


Разбира се, имам още 2-3 неща, като дезодорант, самобръсначки, гъба за баня и т.н., но тях няма да ви показвам, защото са по-скучни.

Не исках публикацията да стане километрична, затова не съм навлизала в подробности за продуктите, но ако все пак ви е интересно кое точно какво е, моля не се колебайте да ме питате в коментарите долу или във Фейсбук страницата на блога. 

Пожелавам ти страхотен ден!

4 коментара:

  1. Май и ти като мен обичаш да си подготвена за всички случаи :) Знам, че ароматите са много личен момент, но според мен Булгарито е по-скоро "зимен", но явно само аз го възприемам така :) Скоро и на мен ми се очертава пост за козметика за изпът, ще се радвам ако го погледнеш :) Приятно пътуване и моренце!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, права си за парфюма, обаче моят не е особено силен , какъвто би трябвало да бъде (затова присъства в една публикация за разочарования), така че става и за лятото, моят е направо лек :D А публикацията ти ще погледна с удоволствие :)

      Изтриване
  2. Какво мислиш за шампоана на Milva и крема на Himalaya? Ще правиш ли ревю на тези продукти?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Шампоанът съм го ползвала само няколко пъти, мисля още малко да го ползвам и след това може да му направя ревю. А крема на Himalaya не е нищо особено, не мисля че имам кой знае какво да кажа за него...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...