сряда, 31 юли 2013 г.

Любими продукти за месец юли

Здравейте!

Краят на юли настъпи и е време да ви покажа какво използвах най-много през последния месец. Честно казано не съм ползвала много грим последно време, а и бях малко на морето, което не предполага носене на грим. И все пак, има някои неща, на които попаднах наскоро и които много ме впечатлиха. Други пък са ми отдавна, но сега преоткрих. 

Продължавам много да харесвам и да нося червилата на Maybelline от серията Color Whisper, но няма пак да ви досаждам с тях, и без това достатъчно съм ви надула главите. Просто ми се щеше да ги спомена като официален фаворит за мен вече не знам кой месец подред. 

Пристъпвам към настоящите ми любимци. 


Този път мисля да започна с термалната вода на Avene. Когато преди месеци получих тази вода като подарък от представителите на тази марка, се чудех какво ще я правя. Тя е предназначена да успокоява раздразнена кожа. Моята кожа не е чувствителна и си мислех, че няма да успея да ползвам този продукт. Но, с течение на времето, малко по малко осъзнах колко е безценна. Наскоро си правих маска на лицето, след като я махнах, цялото ми лице се опъна и зачерви все едно бях стояла дни наред под жаркото слънце. Напръсках се с водата и след буквално няколко минути всичко отшумя. Ползвам водата също след епилация, а последното й предназначение най много ми допадна - да успокои кожата ми след морето. 

Парфюмът е от Avon и името му е Treselle. Имам го отдавна, но откакто установих, че ми мирише на липа, съм луда по него. Траен е, много нежен и запомнящ се. Получавам много комплименти, когато съм с него. 

Имам и два ярки фаворита що се отнася до лак за нокти.


За тях вече съм писала в друга публикация, така че ако ви е интересно да видите и научите повече за EKS 25 и Perfect Sand S58, моля кликнете тук

Откакто си купих кремообразните сенки Maybelline Color Tatoo 24H не съм спряла да ги нося. Абсолютно всеки ден, когато слагах грим, бях с тези сенки. И най-забавното е, че манията ми по тях продължава. 


Моите са в нюанс On and on bronze и официално съм влюбена в тях. Ето тук можете да погледнете публикацията за тези сенки. 

Двата ми любими продукта за лице са Ticket Paradise на Essence и сенките в нюанс 02 на Catherine Arley, които ползвам за хайлайтър. 




И двата продукта са предназначени да озаряват лицето и го правят прекрасно. Блестящата пудра на Essence има много леко и едва забележимо (но все пак забележимо) покритие, придава на лицето един много приятен лек загар. А сенките на Catherline Arley имат и лилаво в тях, но то на скулите не си личи. Ефектът от тях е супер блясък, без да приличам на клоун. 

И както винаги, имам да ви покажа и няколко продукта за устни.



















Оранжевото червило на Catrice имам отдавна, но в последно време ми е много любимо. За него също писах наскоро, така че няма да навлизам в подробности (ако все пак искате повече информация за него, погледнете тук). Чъбито на Bourjois мога да нарека най-доброто попадение за месеца. Беше любов от пръв поглед и го нося почти всеки ден откакто го имам. То даже си стои в специално пликче, за да не му се изтрият надписите (любов ли бе да я опишеш)... И то си има отделна публикация, която ако вече не сте видели, можете да направите сега. И за моментите, когато исках нещо семпло (което, имайки предвид повечето ми червила, не е често явление), посягах към светло розовия гланц с малки златни частици на Maybelline. Той е от серията Colorama и е номер 293. Ползвам го също върху червило "нюд".

Това са моите последни любимци що се отнася до грим и козметика. А вашите кои са? Споделете с мен. 

Пожелавам ви страхотен ден! :)

4 коментара:

  1. Treselle е едих от любимите ми парфюми! Наистина хората го забелязват!

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Меги, да ти се похваля заредиха и тук чъбитата и сега си имам оранжевото :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...