сряда, 31 юли 2013 г.

Flormar Deluxe Shine Gloss Style Lipstick

Здравейте отново!

Днес ме осени вдъхновението да ви покажа едно червило, което си купих наскоро, но вече пробвах многократно. То е на Flormar и носи името Deluxe Shine Gloss Style Lipstick. Досега не бях виждала такова червило на марката. Опаковката е малко по-тънка от на стандартните червила и е черна. Цената е 7лв. и нещо. Взех си го от магазин Елитис на втория етаж в Халите.


Цветът, който си избрах, е малиново розов, няма име, само номер - D33.



Консистенцията му е невероятно мека и се маже като разтопено масло по устните. Затова и не смея много да го нося с мен през деня, защото навън е много горещо и може да се повреди. Според мен цветът си личи добре на снимката - малинено розов, който на устните изглежда по-бледо отколкото в гилзата. Но пък дава възможност за наслагване. Има бляскав заръшек, все едно сте с лек гланц за устни.

в ляво на два слоя, в дясно на един



На мен лично това червило ми мирише на черешки, много приятно ухае. По-тънко е от стандартните червила, но пък е по-голямо от Color Whisper на Maybelline. На опаковката не пише това червило да е хидратиращо, но усещането (поне на моите устни) е точно такова - все едно съм нанесла балсам за устни. Не е лепкаво или прекалено течно, просто идеално е.


Дори след като цветът поизбледнее, устните изглеждат някак истинско алени и сочни. Трайността на това червило е завидна, имайки предвид кремообразната му консистенция.
Като погледна това червило, с изчистена черна класическа опаковка, ми се струва някак елегантно и скъпо. А не е. Да ви кажа честно, смятам че понякога по-евтините марки разчтитат не на името си, а залагат на качеството и изобретателността (говоря за готини цветове, опаковки и имена) и така създават по-добри продукти.
Имам много червила, но това е някак различно - и като цвят и като консистенция. Помня обаче, че другите цветове от серията не ми харесаха. Това е един доста сериозен недостатък, но от друга страна за моето портмоне е добре... :)


Вие имали ли сте такова червило? Как ви се струва? Ще се радвам да разбера мнението ви.


Приятна лятна нощ ♥

 

10 коментара:

  1. Имам същото, но в коралов цвят и го обожавам!

    ОтговорИзтриване
  2. Охооо, изглеежда супер, направо го търся! Супер много се радвам, че всички марки се обърнаха към този вид текстури и направиха червилото ежедневен избор :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даа, аз имам по-хубави евтини червила, отколкото скъпи :)

      Изтриване
  3. Изглежда супер! Ще го потърся :)

    ОтговорИзтриване
  4. Леле, опаковката изглежда много добре. Флормар ме изненадаха и то доста :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Знаеш ли, че с теб трябва да излезем на лов за червила?! :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...