петък, 12 юли 2013 г.

Flormar Lip Products

Здравейте отново!

Само преди дни ви показах колекцията си от лакове за нокти на Flormar. Реших да ви покажа и червилата и гланцовете, които имам на същата марка. Според мен всички те са много хубави и се радвам, че ги имам. В моята колекция има 4 гланца за устни и 3 червила.



Всъщност две от червилата си взех едва вчера, но вече имам впечатления. А гланцовете имам отдавна, като този най- вдясно ми е най-нов.

Ще ви покажа първо гланцовете. Имам четири - светло розов, бежов, перлено розово-коралов и розово цикламен. Във всички, с изключение на перления, има златен брокат. 


Първият от ляво на дясно е светло розов със златни блестящи частици. Бих го определила като хем дискретен, хем забелязващ се. Върху каквото и червило да го сложите, няма да сгрешите, той просто отива на всичко. Може да се носи самостоятелно също, особено когато не ви се носи нещо ярко, но искате все пак малко блясък на устните си. Това ми е трета или четвърта опаковка и като се замисля, това е гланца, който най-често съм купувала (по принцип обичам разнообразието). Откакто съм го открила, винаги присъства в козметичния ми несесер. Номер P803 е и струва не повече от 6-7лв.

Този до него е бежов, пак с блестящи частици. Той е номер P813. Него рядко го ползвам, може би защото когато искам нещо бежово или нюд на устните си, предпочитам да е матово, а не блестящо. Но и неговия ред ще дойде, тъй като вкуса ми се променя, а и всеки ден ми хрумва да нося нещо ново и различно.

Перленият гланц е коралов и е номер P804. Него го нося предимно самостоятелно, защото е почти като червило, но с мокър ефект. Единствено той от всички е с четка, а не с апликатор. Но лично на мен с апликатор ми е по-удобно.

И последния от редицата ми е най-новото попадение. Той е искрящо наситено розов с мнооого златен брокат. Номерът му е P806. Почти неонов е и за лятото е супер според мен. Той също е доста покривен и го нося самостоятелно. Имайте обаче предвид, че наистина е много искрящ и забелязващ се. 



Всичките са много блестящи, показвам нагледно.

на един слой



два слоя


на изкуствена светлина, така блестят и на слънце

Консистенцията на тези глосове е доста гъста и лепкава, затова са и по-дълготрайни. Но знам, че не всеки обича лепкави гланцове, така че имайте го предвид.


Следват трите червила, които имам. Цената им е 5лв. на повечето места.


Това в ляво ако не го разпознаете, значи хич не ми следите блога редовно. Него съм го споменавала милион пъти и продължавам да твърдя, че го обожавам. Повече за него може да видите тук, тук също, както и тук иииии тук

Това до него е пепел от рози със златни частици. Номер А14 е. На ръката изглежда по-светло, а на устните доста по-тъмно. Не знам дали ще го нося много през лятото, по-скоро през есента и зимата. 

И последното е нюд, но с розов подтон, а не бежов. То е номер А12. Матово и една идея по-сухо. Много ми харесва както самостоятелно нанесено, така и с лек гланц отгоре. 


Трябва да отбележа, че и гланцовете, и червилата имат аромат, като този на гланцовете е много сладък. На мен лично не ми пречи.

В заключение мога да кажа, че харесвам продуктите за устни (а и не само) на Флормар и посягам доста често към тях.

А вие какво мислите за тях? Пробвали ли сте ги? 


Пожелавам ви приятен уикенд! :)

7 коментара:

  1. Ей това средното червило А12 си го купих миналата седмица и съм възхитена!

    ОтговорИзтриване
  2. glancovete izglejdat strahotno, osobeno 2riq ot lqvo na dqsno :)

    ОтговорИзтриване
  3. Mnogo hubavi cvetove glancove.Opredeleno shte mina da razgledam produktite na Flormar :)
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  4. Имам два гланца от серията им Pretty и много си ги харесвам. Червилата обаче имат ужасен (поне за мен) аромат и избягвам да ги ползвам, да не говорим да ги купувам.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...