вторник, 16 юли 2013 г.

Maybelline Color Tatoo 24HR

Здравейте!

Днес съм решила да си излея душата за последната ми любов, що се отнася до сенките за очи. Имам ги едва от миналата седмица и от тогава съм всеки ден с тях. Много време мислих и преглеждах кой точно цвят да си взема от кремообразните сенки на Maybelline и накрая реших да заложа на сигурното и избрах 35- On and on Bronze. Чудя се на себе си как съм допуснала такъв пропуск в колекцията си от гримове?! Може би защото имам подобни сенки от Essence и си ги харесвам, но чак възхитена не съм, и сигурно съм си мислела, че тези на Maybelline ще са подобни. Но не!!! Ех, колко е хубаво да се изненадаш приятно...

Толкова много неща искам да кажа за този продукт, че не знам от къде да започна.


Тези сенки си ги взех от DM за 9лв. и нещо. Разположени са в стабилно стъклено бурканче. Отдолу се вижда цвета, който изглежда по-наситен отколкото е.


Цветът, който аз избрах е бронзово кафяво със златисти отблясъци. Според мен е подходящ както за ежедневен, така и за вечерен грим.

Тези сенки аз ги нанасям с пръсти, мажат се като масло, стоят развномерно, не се събират в гънките на клепача и най-важното за мен - не съхнат за секунди. Както вече споменах, имам кремообразни сенки на Essence и те изсъхват толкова бързо на клепача, че човек няма време да ги размаже хубаво, за да се слеят с цвета на кожата, да не говорим че не се нанасят равномерно...

 

Тези сенки са супер дълготрайни и доста икономични. Както казах, ползвам ги от една седмица всеки ден, а в бурканчето изглеждат така все едно само съм взела малко, за да видя цвета. Придават не само приятен цвят на клепача, но и хубав блясък. Много са подходящи ако искате бронзов грим - тоест малко от тези сенки, бронзираща пудра, лек златист хайлайтър, нюд червило и сте готови :) 


На моите очи тези сенки не са чак толкова наситени, колкото изглеждат на пръста ми. Ето доказателството.



От друга страна пък, дават възможност за наслояване, без това да излежда зле (както понякога ми се случва като прекаля с тези на Essence). Тоест имаме голям избор - дали да ги ползваме като база за други сенки, дали да сме само с тях за блясък, или пък да ги наслоим за по-силно изразен бронзов цвят. Какво повече би искал човек от едни сенки.


с по-малко цвят
нанесени на два слоя

Така като гледам, нищо чудно тези сенки да стават и за хайлатър в дните когато имаме много тен и искаме блясък по себе си - например на парти в някоя гореща лятна нощ покрай морето... 


Със сигурност ще си взема поне още един цвят от тези сенки, най-вероятно Permanent Taupe.

Чела съм много отзиви за този продукт, и все пак ще ми е любопитно да разбера и вашето мнение, така че моля споделете го с мен.


До скоро! ♥

10 коментара:

  1. Страхотно ревю! Цвета много ми хареса, от доста време си търся нещо подобно :) Само ме интересува издръжливи ли са сенките? Щом не се събират в гънките на очите значи не битрябвало да има проблем с издръжливостта, но да попитам все пак :)

    Благодаря ти за ревюто!
    Поздрави
    Ивс

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей! Благодаря ти за милите думи :) Не се безпокой, доста са издръжливи, поне на моите очи не мърдат цял ден :)

      Изтриване
  2. Лично аз не успях да си харесам друг цвят освен Permanent Taupe, но пък той е номер едно, това е просто идеален цвят за всички случаи на живота, убедена съм, че много ще ти хареса :) Само да те предупредя, че цвета се намира много трудно, защото много "възпитани" дами са си направили труда да тестват цвета директно от бурканчетата, които не са тестери....късмет :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ужас :( това никога май няма да се промени... аз едно време много се дразнех на консултантките в Лили, че те дебнат на всяка крачка, но сега разбирам, че обстоятелствата го налагат и май така е по-добре... Ще намеря Permanent Taupe, даже знам къде им слагат предпазни лепенки :)

      Изтриване
  3. Много полезно ревю, Меги! Точно се чудех дали да взема тези или Permanent Taupe, но май вече нямам колебания! Благодаря ;)
    Ивана
    http://dreamofjoe.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам защо не съм ти видяла коментара досега... радвам се, че съм ти била полезна :)

      Изтриване
  4. Страхотен избор, аз също имам Permanent taupe и съм доволна. Решила съм да си взема и Pomegranade, макар че не знам точно как би ми стояло на зелените очи. Но имам бронзово точно от Есенс и го ползвам ПОСТОЯННО! Имам 5 цвята от тези на Есенс и съм адски доволна, нямам проблеми със слагането, само едните са ми леко сухи, но се справям с пръст :)) Дори си взех 2 на Катрис от същия тип, че и те ги махат от постоянната колекция (дам, в БГ все още ги има, макар да са спрени от производство).
    Всички ми издържат по цял ден без да се съберат в гънките на клепача.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам защо досега не съм видяла коментара ти, извинявам се! От всички сенки, които споменаваш, сега са останали само тези на Maybelline...

      Изтриване
  5. Аз си купих сенките в бял цвят. Нанасям с пръсти, но нещо не се получава цвета не е наситен седи като напукано и не знам защо. Чисто нови са и дори ги слагам и върху база. Дайте ми някакъв съвет :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз белите не съм ги пробвала, но предполагам че или са си такива, или ти се е паднало некачествено бурканче...Аз бих препоръчала да се нанасят с пръсти, поне аз така правя и се получава добре :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...