вторник, 30 юли 2013 г.

My Essie nail polish collection

Здравейте!

Отново е време да ви покажа част от колекцията си от лакове за нокти. Днес ще ви покажа кои три цвята ме изкушиха от марката Essie. Когато чух, че пускат тези лакове и по нашите магазини, ме обзе голямо въодушевление, понеже бях чувала страхотни отзиви от чуждестранните блогърки. Но точно в желанието си сега и веднага да имам лак на Essie, не си избрах правилния цвят. Естествено, намерих му приложение, а след това старателно се погрижих да имам цветовете, които искам.

Трите цвята, с които разполагам, са : Ballet Slippers, Fiji Mint и Candy Apple.

 

Първо и най-спонтанно си купих Ballet Strippers, като си го представях по различен начин. Не напразно хората са казали "No expectations, no disappointments"... Оказа се, че е доста непокривен и по-скоро би могъл да се ползва за френски маникюр. Но пък има страхотен стъклен финиш и е много подходящ за по-официални събития.


Този лак стои на моите нокти почти седмица, което си е много. Залагам на него при разни официални поводи или когато искам нещо семпло и нежно на ноктите си.

Малко след като пуснаха тази марка при нас намалиха цената на 11.99лв и на мен толкова ми трябваше да си взема още един, при това много желан цвят - Mint Candy Apple.



Тази година съм на вълна ментово и разбира се трябваше да притежавам този така известен нюанс на Essie. Толкова го харесвам, че дори бях с него на сватбата на най-добрата ми приятелка. Цветът е идеален за мен нанесен на два слоя. Издръжливостта му сякаш е по-малка от тази на Ballet Slippers, но пак до 4-5 дни го докарва.

И последно, много исках да се сдобия с Fiji, който също е доста популярен сред бюти блогърките. Много хора не го харесват, защото им прилича на блажна боя, но аз обожаааавам такива лакове (в това число включвам и млечно белите лакове)...



Чух мнения, че е труден за нанасяне и има нещо вярно в това, но за себе си открих решението в това да сложа един слой, да изчакам да изсъхне много добре и чак тогава да нанеса втория. Този лак на един слой е ужасен, става на черти. На два слоя обаче е уникален. Толкова е нежен, женствен и красив, че още не мога да му се наситя. Той също стои на моите нокри към 4-5 дни без поражения.

Като цяло харесвам лаковете на Essie, но засега друг цвят не ме е впечатлил толкова много, че да си го взема. Ще ми се и при нас да пуснат новата колекция, защото ми изглежда страхотна.

Скоро ще ви разкрия още малко от колекцията си лакове за нокти, така че хвърляйте по едно око на блога, ако ви е интересно да видите какво притежавам.

До скоро! ♥

4 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...