вторник, 9 юли 2013 г.

Nail polish Storage

Здравейте!

Наскоро ви показах къде съхранявам ежедневните си гримове. Сега е ред да видите къде държа лаковете си за нокти. Мислех да покажа цялата си колекция от лакове, но се отказах, защото са твърде много... Тях ще ви ги представя в отделни публикации според марката, като днес ще видите тези, които имам на Флормар.
 
Преди всичките си лакове побирах в един голям гумен несесер от Grazia. Обаче страстта ми към лакове се засили, бях ги пръснала из цялата къща, а същевременно имах 2-3 кутии от Jumbo, които си стояха празни. И така, пъкленият ми мозък реши вместо да спра да купувам повече лакове, да ги сложа в кутии (в които има още място, ужассс)...
 
 


Аз съм доста разхвърлян човек и съответно в моята колекция от лакове няма да намерите никакъв ред. Всичките са различни марки и различни цветове. А в кутиите съм сложила тези, които най-много харесвам напоследък и най-често нося, за да са ми под ръка. Мисля съвсем скоро да подредя по цвят поне тези в кутиите и евентуално да ги надпиша. От друга страна си е готино да си ровя из тях и да си намирам по нещо забравено, така все едно ми е ново :)
 
Ето лаковете в кутиите.
 

Всъщност, доста добър съвет (знам го от най-добрата ми приятелка) е да си държите лаковете в хладилника, така не се развалят. Но, ако трябва да съм честна, моите са си навън (но се старая да не е на някое слънчево място) и все още са си добре. А и са твърде много за хладилника, няма място за тях там.
 
Имам лакове от всякакви марки, като най-скъпите ми са на OPI, China Glaze и Essie. А лакът с най-добро качество, който имам, е на Inglot - той е просто невероятен, все едно нанасяте полуразтопено масло на филийка, супер лесно и приятно е... освен това има стъклен завършек и е траен...
 
Освен от всякакви марки, имам и почти всеки цвят, който може да ви хрумне, без бордо (не го обичам този цвят)...
 
Имам наистина ужасно много лакове, които смятам скоро много щателно да прегледам. Мисля да подаря тези, които вече не харесвам на приятелки, колежки... А тези, които са пред разваляне, ше изхвърля.
 
Когато тръгнах да вадя лаковете си от несесера на Grazia, първите които видях, бяха на Флормар, затова днес ще ви покажа именно тях.
 

Хм, сега установих, че имам и един електриково жълт, но не знам къде е... Дали вече споменах, че съм маааалко разхвърляна?! Но пък той си има отделна публикация и ако искате да го видите, кликнете тук. Не знаех, че имам толкова много лакове на Флормар, но пък знам, че всичките си ги харесвам и нося. Може би най-любим от всички ми е ментовия 424. На някои момичета лаковете на Флормар не им харесват, но при мен са достатъчно трайни, имат разнообразни и хубави цветове и покривност и на мен ми допадат. А и са на достъпни цени от около 2лв., така че аз редовно им се доверявам.
 
Обещавам съвсем скоро да покажа и останалите лакове, които имам.
 
А междувременно бих се радвала да споделите кои са вашите любими лакове за нокти...
 
 
Приятна вечер!
 

5 коментара:

  1. Чакам и другите публикации от серията с нетърпение :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Виж ми последната публикация, мисля че ще ти е интересна :)

      Изтриване
  2. И аз много харесвам лаковете на Flormar - цената е чудесна, голямо изобилие от цветове и приемливо качество..какво повече да иска човек :D

    Виждам, че имаш лак и от последната им колекция Wet look, с какви впечатления си? :)

    Чакам с нетърпение следващите публикации за лаковата ти колекция :)

    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей :) качила съм снимки на Фейскбук страницата на блога от лака с мокър ефект, там можеш да видиш какъв блясък има... Супер е, на мен ми харесва :)

      Изтриване
  3. На мен лаковете на флормар не ми харесват. Не могат да изтраят и 1 ден за мен са ужасно качество, а ми е много интересно като чета блогове и всички много ги хвалят. 1 лак си купих и повече не повторих.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...