четвъртък, 4 юли 2013 г.

Orange my lips

Здравейте!

Както сигурно вече знаете, аз много обичам червила и имам всякакви нюанси. Днес е ред на любимата ми комбинация от оранжеви червила. Имам няколко различни нюанса на оранжевото, като например прасковено, но за него някой друг път. Сега става дума за яркото оранжево червило. Йей!!!




















Наскоро ви говорих за "чъбитата" на Revlon. Както и че не се харесвам особено с оранжевото. Обаче може би не съм го носила с подходящите дрехи и грим, или съм била предубедена, защото днес съм с него и ми харесва. Женска му работа :) 

Заедно с него слагам и от кремообразното червило на Catrice в нюанс 050 Princess Peach.



















Страхотно е това червило, много кремообразно и мекичко, нанася се лесно и е що годе издържливо. Името няма да коментирам, постарали са се.

И понже само чъбито ми идва малко сухо, слагам и от това на Catrice и се получава чудна комбинация.

В ляво е Catrice, до него Revlon

Смятам, че оранжевите червила са много подходящи за лятото и имам намерението наред с кораловите да ги нося често.

Ето ме и мен с тази комбинация червила.


Моля, споделете с мен кои са вашите любими оранжеви червила. Бъдете сигурни, че много ще ме зарадвате. Харесвам си червилата, които имам, но все ми иска нещо новичко и непознато.

Пожелавам ви много слънчеви дни и усмивки! ♥


7 коментара:

  1. Много ти отиват! Аз също имам това онова в този нюанс, ама все посягам към розовите си червила. Вдъхнови ме да се намацам сега :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти дали нямаш желание да направиш една публикация за любими червила например? :) много ми се ще да си намеря нещо хубаво, което нямам...

      Изтриване
  2. Много ти отиват, противно на очакванията ми,кораловия Флормар ми стои чудесно и съм много щастлива, защото е страхотен :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оооо, толкова се радвам, че ти е харесало червилото на Flormar :) за лятото е супер :)

      Изтриване
  3. Много ти отива! Сега като ти гледам снимката и на мен ми се иска да пробвам този цвят, но когато и да вляза да си търся този цвят червило, все не мога да си харесам някое, което да смятам, че би ми отивало...ех, колко ти завиждам за чудесния избор (благородно, разбира се) :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ох, колко червила имаш? Направи една публикация за всички! Всеки път като ти гледам публикациите за тях и само въздишам. :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много са! а най-лошото е, че искам още! Обмисляла съм варианта да направя публикация за тях, но ще стане километрична... затова предпочитам да ви ги показвам малко по малко :) аз досега за доста съм писала :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...