петък, 19 юли 2013 г.

Top 10 summer nail polishes

Здравейте!


Лято е! И е време да ви покажа кои са ми любимите лакове за този сезон. Успях да се спра на 10 лака. И друг път съм казвала колко много обичам неонови цветове. Така че за лятото залагам основно на тях, особено що се отнася до лакове за нокти. За разнообразие има един два, които са пастелни, но пак ми се струват много подходящи за лятото.

Бих ви предупредила да си пазите очите от  искрящите цветове, но няма да го направя, просто защото на снимките цветовете са една идея по-малко ярки (за жалост)...


Миналата година бях на вълна електриково оранжево, тази съм пак на електриково, ама всичко възможно... Както виждате, имам си електриково жълто, зелено, розово, оранжево и какво ли не... Липсва си само хубав електриков червен лак. Харесала съм си един, но за съжаление марката не се предлага в България. 


Много ме е яд, че не личи колко неонови и прекрасно искрящи са цветовете. Но това няма как да е причина да не ги покажа, защото ми носят много лятно настроение, което надявам се да зарази и вас.


Първият лак от ляво на дясно е електриково жълт и е на Флормар, номер 420. Много го харесвам, даже съм му отделила специална публикация, която може да видите тук.

Следва един светло зелен неон, пак на Флормар, номер 49. По една щастлива случайност него го имам сниман на ръцете си.



До него е един любим ментов лак - Essie Mint Candy Apple. Много хубав цвят, лакът е качествен, лесен за нанасяне, изсъхва бързо, траен е, изобщо точно в десятката.

Следва едно ново попълнение в колекцията ми - небесно син лак от новата "мокра" серия лакове на Флормар - WL01. Първоначално ефектът не ми изглеждаше по-различен от на всеки друг лак, но вечерта, когато бях в мола и го погледнах, разбрах че съм сгрешила. Този лак има стъклен финиш, невероятен блясък, а и на пипане е един такъв различен, не знам как да го обясня, все едно е от стъкло.


Следва един светъл бебешко розов пясък на Perfect, S57. Да си призная честно, още не съм го носила, но го пробвах, и ми се струва идеален за летните дни, когато искаме нещо ефирно на ноктите си.

До него е настоящият ми фаворит - EKS номер 25. Много приятен розово коралов цвят, с който ще изкарам половин лято :)



До него е още един пясък на Perfect, S58. Четох на няколко места, че този лак е едно към едно с Flip Flop Fantasy на China Glaze, но аз не съм съгласна хич с това твърдение. Този лак е коралов, да, но доста по-оранжев, а Flip Flop Fantasy е по-розов. На снимката съм ги сложила един до друг, за да се види по-ясно разликата. И двата са неонови и прекрасни, но същевременно различни. Flip Flop Fantasy ми е труден за нанасяне, но крайният резултат си заслужава. За него трябва да се спомене, че е матов (което на мен ми се струва необяснимо странно) и лично аз мисля да слагам топ лак.

Последните два лака са ми от миналото лято и малко стари, ама пък са лачени :) Ще ви споделя как разбрах колко много харесвам 702 на Catherine Arley. Наскоро бях в Лили и веднага като видях този лак, го грабнах, без да помня че го имам. Но едно гласче в мен се обади, че мааай ми е познат и се замислих, че може би го имам. И се оказа, че е точно така. Щом и тази година съм посегнала към него, това говори, че ме е впечатлил отново.
А оранжевият лак е екстремно неонов и на снимките излиза малко по-тъмен, отколкото е. Имам доста нюанси на оранжево и този е един сред любимите ми за лятото. На Gabrini е и е Summer Edition. Бях си го купила за лев и нещо, супер изгодно.



Малко дълга стана тази публикация, но щом са намесени цветове, не мога да кажа две думи, като напират двеста...

Дали не бихте искали да споделите с мен кои са вашите любими лакове за лятото, ей така, да ме вдъхновите :)

Хубав слънчев ден от мен! ♥

15 коментара:

  1. Ехаааа, напълни ми душата с тези цветове <3

    ОтговорИзтриване
  2. Много готина палитра :) Съгласна съм с Ели, че цветовете пълнят душат :)

    ОтговорИзтриване
  3. You've been nominated for the Liebster award! :) Check out my blog to see the questions xoxo http://thebeautyblog2.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви, момичета :) радвам се, че ви харесват :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много яки цветове! Жалко, че на работа не ни позволяват цветен маникюр...
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотни цветове си подбрала за лятото :)))

    ОтговорИзтриване
  7. Супер цветове за лятото ;)
    Flip flop fantasy желая силно да го видя на живо ;)

    ОтговорИзтриване
  8. Здравей. Откъде е лакът EKS :) Много ми хареса цвета!

    http://bbrillliantt.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, лакът е от едно малко квартално козметично магазинче в Младост 1А...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...