вторник, 6 май 2014 г.

Нови гримчета - май 2014

Здравейте!

Пак се отплеснах и си купих това онова... Е, получих и едно две неща като подарък. Този път имам някои непланирани покупки, като например една поръчка от Oriflame, но толкова дълго време нямаше на кого да си поръчам, че в момента в който ми се удаде възможност, я приех с отворени обятия. И като изключим един руж, който признавам си купих супер импулсивно и сега съжалявам, всички останали продукти са от списък с неща, които съм искала.


Всъщност най-желаната и отдавна чакана покупка не е козметична, но пак е свързана с гримове. Говоря за прозрачния органайзър за гримове от Айко. Откакто разбрах, че и у нас има такива, веднага поисках да го имам. Но не му беше времето, а и нямах път към магазина, в който се предлага. Онзи ден обаче минах от там и сега вече имам къде да си подреждам гримовете, които ползвам всеки ден. Не че преди нямах къде да ги сложа, но все трябваше да ровя докато намеря това, което ми трябва. Този органазйзър е идеален, защото хем е прозрачен и всичко се намира лесно, хем компактен и с добре разпределени отделения. 

Друг отдавна желан продукт е крема за измиване на лице на Nuxe от серията с роза. Все си казвах, че нямам нужда от него и че докато не изхабя поне един от подобните си налични продукти, няма да си го купя. Но любимия ми измивен крем на Clinique е към своя край и реших да си взема най-накрая този на Nuxe. Още съм съвсем в началото с отношенията си с него, но so far, so good...


На снимката виждате два фон дьо тена, но това е по стечение на обстоятелствата. Както казах, направих поръчка от Oriflame супер неочаквано (не ми се е случвало сигурно от година) и една колежка се допита до мен за съвет относно кой цвят фдт да си вземе от новата им линия The One. Аз й предложих Nude Pink и я успокоих, че ако не й хареса, аз ще го взема. Е, познайте какво се случи щом го виждате на снимката :) А True Match на L'Oreal искам от мнооого отдавна, но тъй като знам че от време на време ги пускат на промоция, реших да си изчакам търпеливо. И онзи ден, докато си купувах неща, от които наистина имах нужда от ДМ, видях че са го пуснали на цена 18,99лв. Та така...


Сдобих се с две нюд червила на Kiko и съм супер доволна от този факт. Благодаря на една моя колежка, която най-накрая се поддаде на моите молби и ми подари червилото с номер 900. А също и на Поли от Policosmetics82 за това, че 802 й дойде твърде светло за вкуса. Добре че така се случи, защото пък на мен мноооого ми харесва :) 

Не знам дали сте разбрали, но Rimmel Apocalips вече се намират и по нашите магазини. Аз имам един нюд цвят, който не ми хареса особено, но реших че по-ярките цветове може и да стоят по-добре на устните. Затова си взех розовото 102 Nova, още повече че в Douglas беше на промоция за 8 лв. Ревю за него - скоро!


Още през април си взех един супер сладък коралово розов гланц от Essence за 4 лв. и съм изключително доволна от него, най-вече защото е идеалния гланц за любимото ми напоследък червило Creamy Melon от Avon. В тази връзка си взех поредното червило от Catrice, което носи готиното име 270 What's up AP-ricot?, както и розов балсам за устни и блестящ гланц от Oriflame. А от чисто любопитство грабнах бебешко розово червило от Bershka! да, вече се предлагат и у нас. Но е адски сухо, вероятно най-сухото ми червило ever... В една аптека видях нов балсам на Himalaya с ягоди, но честно казано не ми допадна, някак изкуствено е...

И понеже от известно време взех да се харесвам с руж, си купих 3!!! Два от Essence и един limited edition от Catrice. За тях мисля да правя отделен пост, така че няма да се отплесвам.



И последно да спомена малко сенки - едни кремообразни от Oriflame и лятна палитра от Too Faced, която ми е неочакван подарък от моя скъпа приятелка. Тези на Oriflame ги пробвах и много ми приличат на Color Tatoo на Maybelline, което може само да ме радва. А Too Faced само си ги мацнах по пръстите, но скоро ще им дойде реда. 

Това е засега, казвайте кое ви е интересно, за да разкажа и покажа по-подробно. 

Хубава седмица от мен!

16 коментара:

  1. О палитрата на Too Faced е толкова красива! Нямам търпение да видя ревю на нея :)
    Като цяло придобивките ти са страхотни,ще се радвам да прочета за всяка една от тях!Надявам се и гелчето на Nuxe да ти хареса :))
    На каква цена си взе органайзъра ,че и аз много,много искам такъв?

    ОтговорИзтриване
  2. Честити придобивки, Меги :**

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На теб специални благодарности за крема за измиване на Nuxe :*

      Изтриване
  3. Чиститооо, всички изглеждат супер! Определено ще се радвам много да видя отзиви за червилата, особено за тези на Avon и Catrice, както и за гланцовете на Essence и Rimmel :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Непременно ще гледам да споделя повече за червилата, нали са ми любимата част от грима :)

      Изтриване
  4. Меги, аз съм пропуснала новината за органайзерите, на каква цена са?

    ОтговорИзтриване
  5. Мег, от кой руж не си доволна? Споменаваш в началото, ама не ми стана ясно кой от трите. Аз не че нямам ружове, ама планирам да взема още 1-2 хахахах

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох да, забравих да спомена че съжалявам че си купих този лимитирания на Catrice, който всъщност нямаше тестер и взех ей така на сляпо...

      Изтриване
  6. О, страхотни придобивки!
    Много бих искала да видя ревю на фон дьо тен-а на L'oreal, тъй като отдавна съм му хвърлила око, и на палитрата на Too Faced! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съвсем скоро ще се опитам да направя обстойни ревюта на почти всичко от този пост :)

      Изтриване
  7. И аз съм хвърлила око ба органайзерите от Айко :) Двуумих се дали да си взема True Match или новият Color Infailable (не че не ми мина през ума да си взема и двата) но накрая се спряхна новият. Ще чакам отзови за True Match

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз бях изправена пред същата дилема и все още обмислям дали да не си взема и Infailable, особено знаейки че сега е намален... каквито са ми слаби ангелите не знам... когато го суочнах на ръката, ми се стори невероятен...на теб той как ти се струва?

      Изтриване
  8. Какво ти е мнението за розовото балсамче от орифлейм? :)))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...