събота, 10 май 2014 г.

Avon Lipstick in Creamy Melon

Здравейте!

От много време се каня да направя ревю на едно много хубаво червило от Avon. Честно да си призная рядко имам добри попадения от техните червила, защото в каталозите цветовете определено се различават от реалността и в 90% от случаите оставам разочарована. Но с Creamy Melon направих удар в десетката, защото е страхотно. 

Вече не му помня цената, но е под 10 лв. със сигурност, а и постоянно има намаления в каталозите на Avon. 


Това червило е от серията Ultra Color Absolute Lipstick и както вече споменах, аз си избрах нюанса Creamy Melon. Много приятно розово коралово, което е ярко, но подходящо за през деня, особено за пролетта и лятото. Цветът е супер свеж и кукленски.


Червилото е в много симпатична розова опаковка с прозрачна капачка. Има приятен лек аромат. Това червило е в пастелно розово коралов цвят и е супер меко и удобно за носене. Още щом го видя и усмивката грейва на лицето ми, действа ми някак добре, странна работа, но факт.

В него няма брокат или блестящи частици, но понеже е много кремообразно има лъскав финиш. Цветът е плътен и наситен както в гилзата. 

Това червило е супер удобно за носене, почти като балсам е, на моите устни дори действа подхранващо. Не се събира в гънките на устните, както и не образува онази досадна бяла линия в средата на долната устна. Изтрива се равномерно, като не е особено трайно, но червилата с по-мека консистенция са така. 



Между другото се съчетава перфектно с гланца ми от Essence - Bright Side Of Life, за който може би ще споменавам често, защото се превърна в мой фаворит за пролетта.

Creamy Melon е моето кукленско червило, с което се чувствам много добре. 

Желая ви прекрасен ден <3

16 коментара:

  1. Опитвам се да огранича купуването на червила, защото имам не малка на брой колекция, но твоите публикации и тези разкошни цветове хич не помагат :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз вече дори и не се опитвам, то е ясно че е кауза пердута :D

      Изтриване
  2. Страхотно е наистина, и аз като Криси уж се ограничавам вече от покупки на червила, но това е много изкушаващо <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. A как успявате да се ограничавате, искам и аз рецептата за въздържание от червила :D

      Изтриване
  3. Ох, при мен се събираше това, а е толкова хубаво на снимките ти. Чудя се дали пак да не взема мостра да то пробвам. Цвета иначе ужасно ми харесва. 😯

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хм, не знам, да не би проблема да е бил в мострата? на моите устни не се събира, ама грам... не знам защо така се е получило при теб :(

      Изтриване
  4. И аз съм го пробвала и наистина е много готино :))

    ОтговорИзтриване
  5. Точно преди малко се колебаех между това червило и едно друго на име "Caressing coral", пак на Avon, но от друга серия. Мисля, че вече всички знаем кое от двете ще си поръчам! :D Много полезно ревю! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотен цвят :) http://mayaetsavieenrose.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  7. Определено смятам да се сдобия с едно от тази серия.

    ОтговорИзтриване
  8. Imam sushtoto chervilo i sum mnogo dovolna :)
    xoxo,
    http://www.keepitstylishandsexy.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хей, разгледах ти блога и имаш снимки в Добрич, да не си от там случайно?

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...