сряда, 28 май 2014 г.

Empties - may 2014

Здравейте!

Понатрупаха ми се празни опаковки и бързам да споделя мнението си за изхабените продукти, преди да си заминат. Имам и две не напълно изразходени неща, но и те трябваше да отидат в кошчето, така че се възползвам да покажа и тях. 


Преди доста време си бях купила крема за очи на Himalaya, който уж трябваше да заличи тъмните кръгове. Нищо такова не се случи. И все пак аз не се отказвах, докато не открих по-добри кремове за очи. Тогава спрях да го използвам и дори не зная защо съм го запазила. Много малко е останало от него, но не смятам да го ползвам повече затова го изхвърлям. 

Гланцът за устни на Umbrella пък много си харесвах, но е вече доста стар и започна да мирише странно, така че и той си заминава. Ако успея да го намеря, пак бих си го купила. Номерът му е 14. 


Изхабих докрай и любимия коректор Fit me на Maybelline, номер 15. Той е един от най-добрите коректори, които съм ползвала за зоната под очите и със сигурност ще продължа да си го купувам. Подробно ревю - тук
Кутийката с лепенки за махане на черни точки от Nivea също вече е празна, но не съм особено очарована. Да, маха това онова, но определено не покри очакванията ми. 

Ето и останалите празни опаковки.


- душ гел с роза от Avon - хареса ми много, просто защото не мирише само на роза. Моето обоняние не успява да се сработи никак добре с миризмата на истинска роза. Но този душ гел си заслужава, ухае добре, прави пяна и не изсушава кожата. Бих го купила отново. 

- мицеларна вода на Nivea - не е никак лоша, но имам съмнение, че от нея ми се появяваха едни странни подкожни пъпки. Не мога да съм сигурна, но за всеки случай няма да я ползвам повече. Иначе е добра и маха грима лесно и без много усилия. Ревю - тук.

- шампоан за мазна коса и сухи краища на Schauma - много позитивни ревюта имаше за този шампоан, обаче мен с нищо не ме впечатли. Не бих го купила отново. 

- пяна за вана Avon Spring Garden - аз използвам тези продукти като душ гел и според мен с нищо не различават от душ геловете. Приятен аромат, много пяна и голяма и евтина опаковка. 

- ексфолиант за крака Avon - много, ама много ми е трудно да се сетя да използвам продукти за крака. Този е отдавна в банята и просто един ден реших, че е време да започна да го ползвам и ето, резултата е на лице - една празна опаковка и чисти и свежи ходила. 

- лосион за тяло Bioten с йогурт и бамбук - обожавам го и бих си го купила веднага ако нямах още поне 5 други лосиона, които си чакат реда. Абсолютен фаворит ми е. Мирише супер нежно и свежо, попива бързо и не лепне. Препоръчвам го!

- измиващ гел за лице на Refan с хмел и салвия - много е приятен за ползване. Има свеж аромат и леки едва доловими частици, които не ми дерат лицето. Измива добре и след това кожата ми е мека и чиста. Ще си го купя някой ден отново. 

А вие кои продукти изхабихте наскоро и искате да ми препоръчате?

*Overall a good amount of empty products this month. I liked most of the things and I will repurchase some of them. My favourites are the concealer Maybelline Fit me, the Nivea micellar water, the Refan exfoliating  face gel and especially the Bioten body lotion which has yoghurt and bamboo in it. I just love it. I didn't like the Himalaya eye cream (didn't do anything for my eyes area) and the Schauma shampoo (the same reason).

Приятна вечер!

10 коментара:

  1. Вчера изпробвах лепенките за нос на Essence, чудесни са :)

    ОтговорИзтриване
  2. Меги, и на мен ми излезнаха подкожни пъпки докато използвах мицеларната вода на Нивеа! Много странно...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, не съм си въобразила значи, че е от мицеларната вода... ужас :(

      Изтриване
  3. Шампоана наSchauma и според мен не е нищо особено. Лосиона на Биотен със сигурност ще го опитам. Имах крем за ръце пак с йогурт и миришеше божествено :)

    ОтговорИзтриване
  4. Шампоанът на Schauma не ме впечатли особено, аа лосионът за тяло на Bioten e наистина божествен! :))

    ОтговорИзтриване
  5. А какъв добър очен крем с поне някакъв ефект би препоръчала? Ползала съм на Билка и Нивея, но не съм очарована ....

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...