четвъртък, 22 май 2014 г.

Lip Product Addict Tag

Здравейте!

Попаднах на един таг, чието заглавие е Lip Product Addict Tag и почти веднага след това се запътих да правя снимките за него. Да не говорим, че отговорите вече бяха готови в главата ми. Аз съм наистина пристрастена към червила, гланцове, балсами, чъбита, всичко що има цвят и може да се сложи на устните. Така че за мен няма по-добър таг за правене от този.

Преминавам по същество: 

1. Любим балсам за устни?

- Хм, щом прочетох въпроса, веднага се сетих за два, но за да бъда напълно честна, засега най-любимия ми балсам е този на Korres със жасмин (ревю тук). 


2. Най-доброто червено червило, което хваща окото?

- Имам толкова много червила в червени нюанси, но може би най-класическото и женствено червено, което имам, е под формата на гланц - Revlon in Fire (ревю тук).


3. Най-доброто скъпо и най-доброто достъпно червило? 

- Най-доброто ми скъпо червило е YSL Rouge Volupte Lipstick, номер 13 (ревю тук). Обожавам го, добре че имам прекрасни приятелки, които да ми правят такива подаръци :)


А по-достъпното ми любимо червило напоследък е Bourjois Rouge Edition Velvet в нюанс Peach Club (ревю тук). Това течно матово червило е уникално с формулата си, която е като кадифе. Цветът е супер, дълготрайността е невероятна и когато съм с него постоянно получавам комплименти. Освен това е доста приятно за носене и лесно за нанасяне. Абсолютен хит е това червило според мен. 


4. Най-доброто ти червило на M.A.C. ?

- Засега имам само едно и то е Coral Bliss. Преди време бях писала за него тук, така че ако ви е интересно, хвърлете един поглед. Харесва ми, съвсем скоро ще имам още едно-две червила на Мас. 


5. Червилото, което те разочарова?

- Rimmel Apocalips в нюанс Phenomenon. Казвам го с огромно съжаление, но с това течно червило/гланц не успяхме да се сработим. Събира се ужасно в гънките на устните и дори става на парцали. Чух и от други момичета, че светлите нюанси от тази серия не са добри и съм съгласна. Съвсем друго е мнението ми за другите два ярки нюанса, които имам. 


Мисля скоро да направя ревю на трите цвята, които имам. 

6. Молив за устни - да или не?

- Определено не. Нямам навика да използвам молив за устни. Правя го единствено когато нанасям червено червило и то не винаги, даже рядко бих казала. За мен моливите са устни са скучни и сухи и не ми допада да ги използвам. Имам едно много приятно изключение на Кико, но и него се сещам да нося рядко...
*в тази категория не включвам чъбитата, тях ги приемам за червила...

7. Най-добър гланц за устни?

- На този въпрос има един отговор и той е Flormar P803. Най-любимия ми гланц за всички времена и дори понякога някой друг гланц да го засенчва, то винаги, ама наистина винаги се връщам към него. 


8. Нещо допълнително?

- Тук много се колебах, но накрая не можах да реша кое да избера - матовите червила от Golden Rose или новото ми откритие, червилата на Kiko... Така ще отдам почит и на двете!


Golden Rose Velvet Matte Lipsticks са най-добрите червила от ниския ценови клас, поне за мен. За цената от около 4лв. са си чисто и просто невероятно добро попадение. Уникално добри са!

А червилата на Kiko открих благодарение на една моя колежка, която най-любезно ме снабди с две и от тогава колекцията ми се увеличи с още две, като си чакам още едно... Лудница!


Честно казано в момента не ми хрумва на кои червила предлагащи се у нас приличат...Може да им направя обстойно ревю ако на някой му е интересно (само споделете в коментарите)...

Ех, жалко че нямаше още десетина въпроса... но все някога ще изскочи друг таг свързан с червила. Между другото вече съм правила един таг по темата. Може да го видите тук

Тагвам всеки "Lip addicted"!

До скоро <3

8 коментара:

  1. Знаех си, че ще го направиш преди всички :) Аз ти дължа вече от колко време отговори за поканата от предишния. Юни, обещавам :)

    ОтговорИзтриване
  2. Открадвам си този таг и тези дни ще се организирам да го направя! KIKO абсолютно винаги имат много изкушаващи предложения откъм червила и лакове за нокти. Избягвам да влизам, защото винаги си тръгвам с покупка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кради на воля, много ще се радвам да видя твоя пост по темата :) а за Кико, напълно си права, точно така е :)

      Изтриване
  3. Чета толкова похвали за балсама на Korres, след този пост задължително ще го добавя към колекцията от балсами! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Някак си не се изненадвам, че точно ти направи този таг :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...