вторник, 19 август 2014 г.

Нови придобивки и подаръци

Здравейте!

Докато се наканя да направя този пост измина доста време. Бях си обещала този месец да го карам по-кротко с покупките и мисля, че ми се получи. Но това съвсем не значи, че тази публикация ще е кратка, защото имам и много подаръци за показване. Преди почти месец имах рожден ден и получих много подаръци. Тук ще ви покажа само козметичните, които не са никак малко, просто защото имам страхотни приятелки и колежки...


Започвам с кутийката за бижута. Тя е просто очарователна и се чудя дали да не я напълня с малки гримове вместо с бижута. Още не съм го измислила, но при всички положения тази кутийка е чудесно ново попълнение на тоалетката ми. 


Вече притежавам и първите си два продукта от The Body Shop - лосион за лято с блестящи частици и аромат на ванилия и мини душ гел с аромат на ягодки. И двата са супер!


Не мога да скромнича и да не се похваля с новите си придобивки от Kiko!!! Имам си ново червило и бронзър. Получих и два фон дьо тена, които не се предлагат в България - единия е на Maybelline, а другия на непозната за мен френска марка Anne Faugere. И двата не съм ги отворила, защото имам един куп други, които трябва да изхабя. 

Останалите 3 неща си ги избрах сама - парфюм на Mexx с аромат на дъвки, отдавна желания от мен лак Mod About You на OPI, и едно от новите чъбита на Revlon с блестящи частици. 


Всичките ми подаръци са невероятни и съм благодарна за всеки един от тях. 

А сега и покупките ми за август... *мисля, че ще се изненадате от количеството този път...


Всъщност един от подаръците ми беше маша за коса. Обожавам къдрици, но за съжаление моите не издържат дълго време. Затова реших да си взема добър  лак за коса и се спрях на този на Taft, но и с него положението не е по-различно. Явно косата ми не иска да стои на къдрици, а може и от жегата да е... ще видим... 

Вече притежавам един балсам за устни на Maybelline от серията Baby Lips, който не харесвам. Но установих, че безцветните се различават и имах голямо желание да ги пробвам. Вярно е, че нямат нищо общо като консистенция. Ако искате, мога да направя сравнение между двата в отделен пост. Само кажете...

В момента съм с лака на Revlon Siren, който в шишенцето ми харесва в пъти повече отколкото на ноктите ми. Хубав оранжев цвят е, просто ми се щеше да е малко по-неонов. Има прилична издържливост. 

Единственото нещо, което много исках да си взема този месец, е новия коректор на Max Factor. След голяма чуденка дали да взема хайлайтъра или прасковения, в крайна сметка заложих на втория. Скоро ще му направя ревю, засега ми харесва. 

Не знам защо, но рядко ползвам продукти на Dove. Може би защото не им харесвам шампоаните и аромата на някои лосиони за тяло... Обаче това се промени когато в DM имаше голямо намаление на техните продукти. Сега съжалявам, че си взех само един душ гел, трябваше да се запася с поне три, страхотни са!!!

Любимият ми молив за вежди е на свършване, затова трябваше да си купя нов. Това ми е трета опаковка и ще продължа да го купувам. За мен Catrice Date With Ash-ton е must have. 

Оооо, за малко щях да ви покажа една много вълнуваща покупка - нова свещ, но не каква да е, а известната и обичана от всички Yankee Candle. Избрах първата ми да е Fluffy Towels. Мирише на чисто пране. Струва 17.99 лв. и се продава в магазин Айко.


Този път покупките ми са наистина доста ограничени, може би защото получих много подаръци, а и защото в момента по козметичните магазини няма нищо ново, или поне такова, което да ми хване окото. Което усещам, че ще се промени преди есента...

Вие какво си купихте последно? 

Хубав ден!

24 коментара:

  1. Ех, тъкмо за теб си мислех и ти изникна във feed-а с пост ;) Честити придобивки!

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубави подаръчета си получила :) Молива на Catrice и на мен ми е любим, а лаковете на Revlon, които съм ползвала винаги ми харесват много повече в шишенцето и затова престанах да ги купувам, някак не се спогаждаме с тях :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! И при мен май нещата така се получават с лаковете на Ревлон...

      Изтриване
  3. Кутийката е много сладурска. Имаш ли идея откъде е купена?

    ОтговорИзтриване
  4. Кутийката за бижута е много романтична... Страхотна! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни подаръци. Със здраве да си ги ползваш. 😊 Един съвет за къдриците - вземи си пяната на Тафт. Стават страхотни и издържат. След като измия косата слагам и суша. Освен, че фиксира, придава и обем. Без нея ми се налагаше по 2 пъти да повтарям с машата и докато излезна вече половината ги нямаше.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Оо, задължително ще пробвам, че се отчаях вече, нищо не ги държи, а стават толкова хубави ..

      Изтриване
  6. Много готини неща, честити! <3 Ще чакам ревюто на моливчето на МФ, и аз мисля да забърша някое :)

    ОтговорИзтриване
  7. Вчера се чудех и маех кой коректор на МФ да взема, но така и не го измислих :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз доста се чудих, а и предвид факта че нямах нужда от никакъв, още по-трудно ми стана, ама пусто му любопитство... :D

      Изтриване
  8. Честити придобивки! Чакам с нетърпение ревю за коректора, доста го позагледах, но не се престраших да го купя...

    ОтговорИзтриване
  9. Кутийката е страхотна наистина :) чудни неща :)

    ОтговорИзтриване
  10. Много добри попадения!!!Шкафчето е много сладко!Коректорът на Maxfactor и аз искам да си го взема!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Скоро ще му направя на коректора едно обстойно ревю, обещавам :)

      Изтриване
  11. Много хубави неща си купила! Ще потърся свещта на Yankee Candle!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Всъщност я купих от Айко в Буграс, но предполагам че и тук ще ги има :)

      Изтриване
  12. Запалена,свещта изпуска ли аромат,който наистина се усеща? Надявам се,че не е като повечето,на които едвам им се усеща миризмата.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...