понеделник, 4 август 2014 г.

Empties June & July 2014

Здравейте!

Отдавна не бях поглеждала хартиената чантичка, в която събирам празните опаковки и само трупах ли трупах... до момента когато вече започва да прелива... хахахаха

Затова нека ви ги покажа и да освободя малко място за нови празни опаковки

Лице:


Тук има три спирали, като две от тях са ми наистина отдавна. Успях да ги изразходя все пак. И трите за мен не са нещо кой знае какво и не знам дали бих ги купила отдавна. Maybelline One by One разресва миглите идеално и това е най-доброто й качество. Тази на Golden Rose пък придава обем. А розовата за I love Extreme на Essence определено не ми дава толкова обем колкото черната пак на Essence (за справка нея съм я купувала поне 4-5 пъти). 

Измивният гел за лице на Nuxe харесвам много, защото премахва грима идеално с нежната си формула. Единственият ми проблем с него е острия аромат на рози, който така и не можах да преодолея. Самият продукт обаче е супер и бих го купила отново. 

СС крема за очи на Bourjois е продукт, който надмина очакванията ми. Всъщност не е чак толкова непокривен колкото си мислех, даже напротив - доста добре се справяше с тъмните ми кръгове под очите. Нежен и подхранващ, не се врязва във фините линии. Определено бих си го купила отново. 

За мицеларната вода на Bioderma просто ще кажа, че е поредната ми опаковка...


Коса


Два шампоана - единият на Здраве, а другият на Syoss за обем. Първият ми е много любим, успя да успокои раздразнения ми скалп. Този на Syoss е в прекалено голяма опаковка и ми дотегна бързо. Не е нищо особено, сякаш в началото придаваше обем на косата ми, после с времето не чак толкова. Този на Здраве ще купя отново със сигурност.

Бебешкият спрей за разплитане на косата ми хареса като действие, но не и като аромат. Странен е и до края не свикнах с него. Само затова няма да си го купя пак. 


Тяло


Тук намират място обичайните душ гелове и продукти против изпотяване (лято е все пак), с разликата че този път има и празна опаковка от любимия ми маслен лакочистител на Lilly. Двата душ гела са от Avon и не са лоши, но ми писна вече от техните продукти и смятам за малко да спра да си купувам от тях. Дезодорантът на Rexona, както и стика на Fa, и крема против изпотяване на Garnier Neo, за мен не представляват нещо безценно и незаменимо. Точно затова сега си купих на други марки. Не са незаменими, но пък не са никак лоши. Със сигурност пак ще ги купя някой ден. 
А лакочистителя на Lilly е най-добрия, който съм използвала и толкова много ми харесва, че не мисля да го сменям с никой друг не само в близкото бъдеще, а като цяло. Купих си вече нова опаковка от него. Ще взема да му посветя една публикация на него... 

Това бяха празните опаковки за последните два месеца. Доволна съм от количеството, дано все така се справям и занапред. Имам прекалено много бяла и декоративна козметика, която трябва да бъде изразходена...

До скоро!

10 коментара:

  1. Много му се чудех на този коректор на Bourjois, най-вероятно ще си взема от него щом казваш, че е покривен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чак много покривен не е, за мен беше просто достатъчно покривен, но да речем не чак колкото Mac Prolongwear или Maybelline fit me...

      Изтриване
  2. И аз коректорчето го "бройкам" и може да му се усмихне щастието!!!Агелчето за лице на Nuxe ,много ли е ароматизиран?Аз обожавам аромат на рози,но зависи!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако нямаш кой знае колко тъмни кръгове под очите, ще ти е от полза. А за гела, даааа, много е ароматизиран, ама аз съм си с обострено обоняние... на Мариета например не й пречи...

      Изтриване
    2. Хаха.. Аз посвикнах, но иначе Nuxe са силно аерматизирани и затова много хора не ги харесват. Лично аз преди не понася миризма на рози, а последната година това се промени :) Браво за изразходваните опаковки!

      Изтриване
    3. Ох, де да може и при мен да се промени... Мерси! :*

      Изтриване
  3. Здравей, Меги! Следя профила ти от доста време и много ми допада :) имам въпросче. Майка ми заминава на почивка за седмица и иска да си купи хубава и достъпна спирала. Доста позитивни мнения прочетох за черната и розовата спирала на есенс. Мама е с дълги и средно гъсти мигли. Според теб коя от двете спирали е по-подходяща? А слепват ли миглите ако нанесем повечко? Много ти благодаря предварително :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И двете не слепват миглите, аз лично не препоръчвам черната ако майка ти не е свикнала с големи четки, бих казала по-скоро розовата :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...