неделя, 10 август 2014 г.

Garnier Pure Active Fruit Energy - гел за измиване

Здравейте!

Имам си нов гел за измиване на лице и е толкова свеж и енергизиращ, че просто се налага да го споделя с вас. Всъщност не е най-добрият на света, но си заслужава и е едно прекрасно бюджетно решение. С две думи - добър продукт за малко пари. Сега веднага някой ще ме обори като каже, че 10 лв. не са малко, и ще бъде прав. Но в сравнение с доста други марки от по-висок клас, тази цена си е изгодна. 

Продуктите на Garnier могат да се намерят навсякъде, има ги дори в супермаркетите. 

Garnier Pure Active Fruit Energy е измивен гел за лице за мазна кожа с недостатъци. В него има екстракти от грейпфрут и нар, а има и витамин Ц. Съдържа салицилова киселина и обещава да премахне нечистотиите, да стегне порите и да намали несъвършенствата. Изпълнява почти всички тези неща, като само за това за порите не съм особено убедена. 



Самият гел е прозрачен, средно гъст и има приятен и свеж аромат на грейпфрут. Необходимо ми е малко количество за цялото лице. Пени се добре и почиства лицето ми идеално. След употребата му кожата ми е чиста и мека, но не и опъната. Мислех си, че може да ми дойде малко силен заради салициловата киселина, но явно за сега през лятото когато кожата на лицето ми е по-мазна,  е идеален. 

Опаковката е много удобна за ползване, защото е пластмасова и лека, но същевременно има помпичка, която изкарва не повече от необходимото количество. 


Икономичен е. Използвам го вече от месец и така като гледам имам за още доста време. 

Наистина е енергизиращ. Обичам да го ползвам особено сутрин, защото събужда кожата на лицето ми и я подготвя идеално за грима. 

Досега не съм махала грим с него, но мисля че би се справил добре и с тази задача. Не препоръчвам да се ползва обаче за очния грим, защото съм убедена че салициловата киселина няма да понесе на очите. 

Този гел е един от любимците ми за това лято. Действа идеално на омазняващата ми се кожа на лицето. Премахва себума и освежава лицето. 

Следващият път минавайки покрай щанда с продуктите на Garnier, хвърлете му едно око, или просто го подушете и после ми кажете как е завършила историята...

Приятен уикенд!

2 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...