понеделник, 25 август 2014 г.

Golden Rose Mineral Terracota Powder - ревю

Здравейте!

В поста с любимите ми продукти за миналия месец ви показах Golden Rose Mineral Terracota Powder. Тя се предлага в два нюанса - 05 и 06. Аз имам и двата цвята. Не знам защо, но в началото реших, че искам по-тъмния нюанс. В последствие се оказа, че и светлия ми харесва, така че сега имам два (е, на практика един и половина, защото изпуснах по-светлия и ме домързя да го оправя, та изхвърлих натрошените парченца и сега остана много малко от него). Цената е около 11-12 лв. Тази блестяща пудра е сравнително нов продукт на марката. 



Ще започна с по-тъмния цвят 06, тъй като го имам по-отдавна, а и сега когато имам тен, го ползвам повече от другия. Пудрата е разделена на две части - по-тъмен бронзов цвят и по-светъл златист, който прилича на хайлайтър. Няма блестящи частици или ако има, то са доста ситно смлени. Тази пудра има перлен завършек и придава на лицето ми лек и приятен сиян вид. Точно номер 06 обвива лицето във воал от летен загар. Аз смесвам двете части с четката и нанасям на цялото лице, или пък слагам само от по-светлата част на скулите. 




Допада ми много, защото хем е нежна и едва забележима, хем дава супер ефект на лицето. Противно на очакванията ми, Golden Rose Mineral Terracota Powder не кара лицето ми да лъщи по онзи ужасяващ начин, особено сега през лятото. 

Golden Rose Mineral Terracota Powder 05 пък е по-светлия и нежен вариант, особено подходящ за момичета със светла кожа. По същия начин и тук има две части, като и двете са цвят нежно шампанско




За разлика от по-тъмния вариант, този не придава на лицето загар, а само блясък. Но пак много лек и приятен, едва загатващ за себе си. Кожата на лицето изглежда свежа и озарена. 

И двата нюанса имат добра издържливост. Пудрата не се разпрашава или рони и е лесна за нанасяне. Адски икономична е, стига да не я съборите на земята, защото рискувате да останете без нея. Знам как може да се оправи в такива случаи, но честно казано не ми се занимаваше. 

Опаковката лично на мен ми напомня на тези на M.A.C. Затваря се плътно, но е пластмасова и не особено стабилна. 

Никак не съжалявам че имам и двата цвята - единия е супер подходящ за лятото, а другия е идеален за зимата и пролетта, когато кожата ми е по-бледа и повехнала. 

Отдавна трябваше да направя това ревю, защото за Golden Rose Mineral Terracota Powder си заслужава да се спомене. Достъпна е, а същевременно ефектна и подходяща за всеки

Моята кожа през лятото се омазнява, но с Golden Rose Mineral Terracota Powder положението не става по-зле, а даже напротив. Как да кажа, просто си личи кога кожата е мазна и кога е озарена...


Беше ме яд, че Twilight пудрата на Essence беше от лимитирана колекция, но й намерих достоен заместник в името на Golden Rose Mineral Terracota Powder. 

И пак да кажа ако не си е проличало, доволна съм, много съм доволна от тази своя придобивка и я препоръчвам на всеки, който обича лекия и ежедневен, но същевременно ефектен грим. 

След това дълго ревю се отдавам на заслужена почивка! Лека нощ!

6 коментара:

  1. Много ми хареса ревюто,а по-тъмната пудра ми грабна вниманието...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина ти препоръчвам да я пробваш ако имаш възможност :)

      Изтриване
  2. Сега ме накара да искам и по-тъмният вариант. Аз напоследък използвам светлия всеки ден като хайлайтър и като по-естествен бронзър

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Късно е вече за тъмния вариант, лятото е към края си, следователно и тена ни... :(

      Изтриване
  3. А какъв е този трик за оправяне на счупени пудри , Меги?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Със спирт, има много информация в нета по въпроса, погледни, полезно е :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...