неделя, 3 август 2014 г.

July Favourites 2014

Здравейте!

Отиде си още един месец, в който макар и да не слагах много грим, все пак не бях съвсем без. Чудих се дали да правя тази публикация, но се оказа, че имам някои неща, които са ме впечатлили, а и аз много обичам такива постове тип "равносметки", така че за мен е удоволствие да го направя. 



Ще започна с най-обемното нещо на снимката - новия ми несесер за гримове. Черен на бели точки, прилича на Мини Маус и има ушички и розова панделка. Детско да, но на мен много ми харесва. Побира невероятно много неща, но пък не заема кой знае колко място в дамската ми чанта. 

В него най-често нося по 5-6 (понякога повече) продукта за устни. Tози месец се наслаждавах най-вече на две от червилата ми на M.A.C - до средата на месеца постоянно използвах Coral Bliss, а след това Sweet & Sour. В моментите, когато ми се носеше само гланц, то залагах на един от вечните ми любимци - Peony на Revlon


Този месец пътувах два пъти до морето и не носих особено много грим като цяло. Но за вечерните излизания си слагах на цялото лице от Golden Rose Mineral Terracota Powder. Тя се предлага в два варианта като аз имам и двата, но харесвам по-светлия повече. За съжаление по време на снимките го изпуснах и се строши на милион парчета. Затова съм снимала по-тъмния вариант. 


А пък ружа на M.A.C Rosy Outlook чак съм започнала да издълбавам, толкова го харесвам. Използвам го всеки път когато нося грим. Много нежно розов е и придава лек цвят на бузите. От Prolongwear серията е и потвърждавам, че е дълготраен.

И дотук с декоративната козметика. Следва грижата за кожата на лицето ми. Бях споделила, че имам проблем с пъпчици по брадичката от известно време и положението след морето стана още по-неудържимо. Единственото ми спасение и това, което много ми помогна, беше лосиона против пъпки и черни точки Acne Out на Biotrade. Наистина ми помага. Единственият проблем, е че бялата козметика като цяло ми е досадна и скучна и много не се сещам да я използвам. Ще трябва да бъда по-постоянна за да виждам по-добри резултати. 


Когато всичките ми налични мицеларни води свършиха падна голямо чудене коя да си купя - дали някоя позната или пък нещо ново. И така взех решение да е зелената версия на SVR. Доволна съм много и я препоръчвам. Маха грима еднакво добре и от лицето и от очите. 

Що се отнася до продуктите за коса, то тук победителя е новия гел за изсветляване на косата от L'Oreal. Интересен продукт е, определено. Очаквайте скоро ревю за него. 


Дотогава само ще кажа, че направи косата ми с карамелен тон и се сля чудесно с кичурите, които имах. *важно е да се спомене, че е за небоядисвана коса...

Лятото обичам да нося както ярки и неонови лакове за нокти, така и ментови. За моя радост открих и един разкошен син от новата серия на Рита Ора за Rimmel. 


- Maybelline Mint For Life - не е като да нямам безброй ментови лакове, но ето че този успя да ме впечатли с цвета си. И не само, траен е и идеален както за ноктите на ръцете, така и на краката.

- Rimmel 60 seconds 853 Pillow Talk - най-хубавия син лак, който притежавам. В него има едва доловими перлени частици, които на ноктите не се забелязват, но пък придават страхотен блясък, особено на слънце...

Maybelline Bleached Neons 242 - един от най-ужасните лакове що се отнася до консистенция, нанасяне и трайност. Абсолютно отвратителна формула, обаче за сметка на това цвета е убиец и този месец беше на ноктите ми поне 3 пъти. Изключително много напомня за China Glaze Flip Flop Fantasy. Това е цвят, който се забелязва отдалече и прави страхотно впечатление. 

И това е... уж нямах много любимци, пък се оказа съвсем не така. През август май положението ще е същото, като гледам какви жеги са... хич не ми е до разтичащ се грим... 

*Дайте ми моля предложение за добра мицеларна вода, но да не е на L'Oreal, Nivea, Garnier, Mixa или Bioderma, защото всички тях съм пробвала, а ми се иска нещо ново и различно. 

Приятна и прохладна вечер ви желая! 

17 коментара:

  1. Мицеларната вода на Авен маха доста добре грим, вкл. и тежка спирала :) Ще чакам ревюто за сън кисс на Лореал.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също чакам ревюто. На мен тази на Авен ми щипеше на очите. Аз ти препоръчвам да опиташ на La Roche-Posay :)

      Изтриване
    2. О, благодаря момичета, ще ги пробвам и двете :)

      Изтриване
  2. Несесерчето е страхотно,влюбих се <33
    Иначе аз използвам мицеларната вода на Викториа Бюти и съм доста доволна от нея.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) не съм знаела, че тази марка предлага и мицеларна вода..

      Изтриване
  3. Несесерчето е чудничко направо :)) Чудесни любимци.

    ОтговорИзтриване
  4. Супер любимци, нямам търпение да прочета мнение за гела на Лореал, че от доста време съм му хвърлила око :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Заела съм се да правя снимки сега на косата и веднага щом съм доволна, започвам ревюто :)

      Изтриване
  5. Corine de Farme - чудесна е:) 500ml с помпичка, 97% натурални съставки, без парабени:)

    ОтговорИзтриване
  6. Несесерчето е много сладурско. Интересно ми е и на мен да прочета за гела на Лореал, нищо, че съм с боядисана коса и при мен няма да има никакъв ефект :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Значи не само аз харесвам такива малко "бебешки" неща, успокоих се :) а публикацията за гела ще е една от следващите... :)

      Изтриване
  7. Точно коралово червило си търся и постът ти май ми помогна да реша кое искам. Това Coral Bliss е много изкушаващо :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То ми е наистина много любимо, само че според мен повече прилича на розово, отколкото на коралово.

      Изтриване
  8. Здравей Меги, искам да те попитам от къде е този несесер?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей! От магазин House, който се намира в мол Сердика в София...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...