неделя, 24 август 2014 г.

Max Factor CC Colour Corrector Dark Spots - ревю

Здравейте!

В началото на месеца Max Factor пуснаха нова серия коректори CC Colour Corrector. В зависимост от това, което имате нужда да коригирате, може да изберете кой точно цвят да си вземете. Има общо 5 различни вида като всичките са под формата на дебел молив

снимка Интернет

Аз се чудех между хайлайтъра и този за тъмни петна. Никой от другите 3 не ме впечатли. Накрая си избрах Max Factor CC Colour Corrector - Corrects Dark Spots

Цената е 19,90 лв. като аз съм на мнение, че е твърде завишена.

Както казах, самия коректор е под формата на дебел молив, в опаковка която се завърта, за да се изкара продукта. Капачето е прозрачно и лично мен ме дразни че стърчи толкова. Можеше да е една идея по-малко и компактно. 


Цветът на коректора е някак тебеширено бял с лек прасковен оттенък. Консистенцията е суха, което е нормално за формата на стик коректор. Но точно това е, което не ми харесва в този продукт. Явно съм била толкова ентусиазирана да си го купя, че не съм помислила дали реално тази консистенция би ми харесала. 

За съжаление не е особено покривен. Аз го исках заради петната от пъпчици, които са ми останали, но не ги прикрива, направо си се виждат отдолу. Пробвах го и под очите, но тъмните ми кръгове прозират...А и заради сухата консистенция се врязва ужасно в линиите под очите. Успявам да се сработя с него само ако го смеся с някой по-течен коректор. 


Има леко изкуствен мирис, който обаче на лицето не се усеща. 

Трайността също не е едно от добрите качества на този коректор. Нанасянето става леко неравномерно и след време коректора започва да прозира и не стои особено добре. Ако обаче се опитам да го наслагвам, положението става още по-ужасяващо...


Специално за мен Max Factor CC Colour Corrector не е продукт, който върши това, което обещава. Може би някой от другите видове е по-добър, но Correct Dark Spots НЕ коригира тъмните петна по моето лице. 

Много ми се искаше да го харесам и след време може би ще успея, но засега мнението ми не е позитивно и ме е яд, че си го купих. На ръката изглежда добре, но на лицето не. 

Вие пробвахте ли го вече?

Чао от мен засега!

9 коментара:

  1. Мерси за ревюто, Меги. Ще знам да не купувам ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз си бях харесала хайлайт коректора, но след като пробвах тестера не останах впечатлена от пигментацията, въпреки наслояването. На лицето предполагам ефекта ще е още по-минимален.

    ОтговорИзтриване
  3. Тъкмо се бях появила да го купувам и ето, че ме отказа с ревюто ;))

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Преди седмица много им се чудех в Лили, но понеже беше споменала, че вече си си купила един, реших да изчакам отзив от теб. На мен тестерите ми се сториха доста сухи и това ме спря да ги пробвам. Радвам се, че изчаках малко:)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...