събота, 30 август 2014 г.

Maybelline Baby Lips

Здравейте!

Аз като верен почитател на продукти за устни не мога да пропусна да направя ревю на едни от най-известните балсами за устни - Maybelline Baby Lips. До скоро беше леко трудно да се сдобиеш с един от тях, но нещата се промениха защото те вече се предлагат и нашата мила страна. Стандартната им цена е 4,99 лв. и могат да се намерят по стелажите на Maybelline. 


Опаковката е пластмасова и 0% стабилна... Има прозрачно капаче. 

Има различни видове балсами Baby Lips - безцветни, цветни, като на всеки си пише за какво е предназначен - дали за хидратация, дали за омекотяване, дали за предпазване от слънцето...

Първият ми балсам на Baby Lips си поръчах от Америка, като тогава си избрах Peach Kiss, мислейки че ще е прасковен. Когато видях, че е по-скоро перлено прозрачен, го заметнах в една кутия и до там. Не знам защо, но по спомен ми се струваше, че този балсам е по-сух. 


Когато видях, че тези балсами са вече по нашите магазини, ги погледнах скептично и не мислех да си купувам. Обаче като видях, че има различни видове, реших да опитам един безцветен. Няма да крия, че ми беше любопитно дали ще се различава от този от Щатите...


Гледах ги, мислих и накрая реших да си взема безцветния в синята опаковка, чието предназначение е да хидратира устните

Повярвайте ми в тези малки сладки опаковчици се крие огромно количество балсам. Но понеже текстурата му е по-мазна, свършва бързо. 


По мое скромно мнение тези балсамчета са малко надценявани и преувеличено добри. Не са никак лоши, даже изобщо. Но не са и нещо кой знае колко невиждано и добро. Наистина омекотяват устните, но чак за дълбоко подхранване не се наемам да говоря. Идеален избор са за дамската чанта, защото са компактни и нямате нужда от огледало за да ги нанесете. 

По консистенция ми напомнят много на lip butters на Nivea, а техен абсолютен антоним (?!) са балсамите на Himalaya. Комфортно ми е с тях на устните, омекотяват ги и ги успокояват. 

Дали има разлика в качеството на двата - абсолютно не. По всички критерии са еднакви. Което за мен значи, че тук се предлагат оригиналите. 

Дали ще си купя още от тях? Защо не, за ежедневието ми са чудесен избор. 

А вие пробвахте ли ги? Ако да, оправдаха ги очакванията ви? Май моите бяха твърде завишени...

С пожелания за подхранени и меки устни! 

10 коментара:

  1. Все още не съм им фен и не ги харесвам :))

    ОтговорИзтриване
  2. Не, че не ги харесвам, но не са нищо особено и определено не заслужават целия този шум около тях.

    ОтговорИзтриване
  3. Обичам тези балсамчета аз се сдобих с зелената (мента) и съм доволна (http://mybeautywords.blogspot.com)

    ОтговорИзтриване
  4. не ме грабнаха като ги видях за първи път, но наскоро си взех pink punch намален и мноооого ми хареса. придава хубав лек розов цвят и е много приятен за носене. ако ти се харчат още парички за бейби липс :D пробвай и него, мисля че е по-добър от другите :) :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Гледах го и аз и много му се чудих, но имам в подобен цвят други балсами и червила, затова реших да пропусна...

      Изтриване
  5. А синия хидратира ли?

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...