събота, 25 април 2015 г.

Нови придобивки - април 2015

Здравейте!

От средата на март, та почти до края на април се развихрих с покупките. Усещам, че напоследък страстта ми към лаковете се е развилняла. Намалението на любимите ми лакове Essie още повече влоши нещата... Е, поне не съм си купувала червило за месец и половина... само един балсам и три гланца... :D 


Най-развълнувана бях за ружовете Baked Blush на Milani. Можете да ги поръчате от тук. Тъй като си ги получих днес, още не съм имала възможност да ги тествам на лицето си, но още при допира с пръсти мога да кажа, че надминаха очакванията ми. Имам цветовете Luminoso и Berry Amore. Скоро ще споделя повече за тях. 


Освен тях, се сдобих и с руж на Avon от Luxe серията в цвят Couture Rose, както и с Gabrini Terracota Blush-on 32. Този на Avon е прасковен, нищо че името подсказва, че ще е розов. Матов е и изключително мек като консистенция. Приятно изненадана съм. 

За този на Gabrini бях убедена, че ще е двойник на ружовете на Milani, и сега все още го мисля, но ще видим. Цветът е перлено розов и придава приятно сияние на скулите. 

Просто няма как да не сте разбрали, че в DM имаше доскоро -25% на някои марки като Maybelline, L'Oreal и Rimmel. Аз се възползвах и си купих 3 джъмбо молива за очи от Rimmel. Два от тях са от Scandaleyes серията, a другия от тази на Kate Moss. Нюансите, които аз имам, са 100 Rose Gold (Kate), 003 Bad Girl Bronze и 011 Bluffing. Ще им направя ревю, защото си заслужават. Прекрасни са и като текстура и като цветове и като трайност и наситеност. 


Намалени през април бяха и лаковете на Essie (10,99 лв). Аз споделих на страницата на блога във Фейсбук кои цветове си взех (Blanc, Мaximilian Strasse Her). Днес обаче се изкуших с още един - Bikini So Teeny. Поредното прекрасно синьо в колекцията ми. 


Запалих се по лаковете 60 Seconds на Rimmel. Взех си 621 Mary Mary Quite Contrary. Сиво-люляков цвят, който за съжаление не е покривен. Трябват му три слоя. Но пък цвета е разкошно пастелен. 

Golden Rose Selective 67 е специфичен лилав цвят, Доста наситен и различен. Харесва ми.

Днес се изкуших и от новите малки лакчета на Golden Rose. 05 e бежов цвят, какъвто не знам дали ще отива на моите нокти, но ми се иска да разбера. 

Essie Good to go е страхотен топ лак, който бетонира лака ми за броени минути!

Отдавна ми се искаше да пробвам гланцовете на Max Factor и си избрах 20 Glowing Peach. Още не съм убедена, че постъпих правилно като го купих. Не е нещо особено. 


Същото важи и за новите гланцове на Rimmel Oh My Gloss! или поне за цвета, който аз си избрах - 130 Purrr...Glossy Cat. Обещаващо изглеждаше, но имам по-добри гланцове от него. А и самия цвят сякаш не ми отива особено...

Добре поне, че поредния ми гланц от серията Color Sensation на Golden Rose в цвят 103 е страхотен. И то най-вече в комбинация с Too Faced Melted Lipstick, което ми беше трудно да нося самостоятелно. Адски съм доволна!!!

Последното нещо от намаленията, което си купих, е новия фдт на Rimmel Lasting Finish 25HR. Моят е 103 True Ivory и ми е може би една идея по-светъл. 


Ползвах го няколко пъти и съм със смесени чувства. Хем ми харесва, защото е лек и със сатенен финиш, хем ме дразни че има няколко неспазени обещания. Не е дълготраен и не дава пълно покритие. Иначе не е никак лош, прилича на любимия ми True Match на L'Oreal. Но ме дразни факта, че не е това, което претендира да е. 

Последната порция продукти са все грижа за кожата и косата. 



Исках да пробвам душ геловете на Le Petit Olivier и си избрах този с натурален екстракт от розов грейпфрут. Свеж е и ми допада. 

Напоследък косата ми взе бързо да се омазнява и ми трябваше шампоан за по-дълбоко почистване. Заложих на Le Petit Marseillais с екстракт от бяла глина и съм доволна от резултатите. 

Съвсем случайно попаднах на сухите шампоани на Batiste и след голямо чудене кой точно да взема, се спрях на оригинала. Има ги в магазин Елитис, а цената е около 6-7 лв. Прави косата ми да изглежда чиста, но оставя много бели следи и сякаш ми образува пърхот. Ще видим след повечко ползвания как ще е... Засега е добре, но има и минуси. 

Исках да пробвам маската за коса на Alverde с роза и хибискус. Предстоеше ми пътуване, затова я взех в мини размер. Не ме впечатли. Аз съм свикнала да ползвам маските за коса на Avon, които са в пъти по-подхранващи. 

Харесвам балсамите за устни на Nivea и досега не бях пробвала само този с маслина и лимон. Както всички останали, и той ми допадна и като ефект и като аромат, който е много деликатен.

След този дълъг пост мисля да спра с козметичните покупки за известно време! Моля всички марки и магазини, които ги предлагат, да спрат да правят промоции и намаления!

10 коментара:

  1. Изчетох поста на един дъх направо :ДД Тези моливи на Римел още ги мисля и май ще купя поне този бронзовия цвят макар да имам подобен ;) Много се радвам за синия лак и дано ти хареса <33

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Харесва мииии <3 Пък моливите... знаеш ми мнението за тях, леееко са пристрастяващи :)))

      Изтриване
  2. И преди съм го казвала- много харесвам вкуса ти за козметика :) Тези моливи на Римел вече много хора ги хвалите, ще взема и аз да ги пробвам накрая и ще чакам ревюто. Също и за ружовете на Милани ще се радвам на ревю. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Както и аз твоя :) Моливите ги пробвай задължително, разкошни са! А пък ружовете надминаха дори високите ми очаквания <3

      Изтриване
  3. Откога търся как да си поръчам руж на Милани...хехеее!!!

    ОтговорИзтриване
  4. От кога тръбя и аз за Essie Good to go... Мнооооого добър!!! Препоръчвам го на мало и голямо, и много се зарадвах като го видях в "пазарската ти кошница" :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз много го харесвам, само дето май от време на време ми променя цвета на лака... в процес на наблюдение съм :)

      Изтриване
  5. Не знаех, че маската с роза и хибискус има мини. Определено ще си го взема да пробвам, че иначе ще изхабявам пълноразмерният продукт сто години. Ще чакам ревю за теракота-та на Габрини, в първия момент помислих, че е продукт на МАС. И за шампоана ще ми е любопитно да чуя още, че и моята коса напоследък се омазнява повече.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, пробвай минито, аз още го ползвам, икономично е :) за шампоана, определено ми харесва, косата ми издържда 3 дни с него (е, и с малко сух шампоан).

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...