неделя, 26 април 2015 г.

M.A.C Prep + Prime Highlighter - Radiant Rose

Здравейте!

Чудя се как съм пропуснала да направя ревю на този кремообразен хайлайтър на M.A.C. Всъщност аз го приемам като светъл коректор. Имам го от година, но не съм редовна в ползването му, иначе досега 100 пъти да съм го изхабила. 


Коректорът/хайлайтър е в така наречената опаковка тип писалка. В случая по-скоро е маркер, защото е по-голяма. Черна е на цвят, но ако се вгледа човек, ще види множество брокатчета. 

Не помня в колко нюанса се предлага M.A.C Prep+Prime Highlighter, но на мен консултантката в магазина ми препоръча Radiant Rose.


Това за мен е по-светъл коректор, който аз ползвам над друг (който ми прикрива кръговете) под очите. Много рядко слагам по малко на носа, средата на челото и над горната устна. Така неговата цел да озари лицето, е изпълнена успешно. 

Консистенцията му е кремообразна, но същевременно аз я усещам суха като я нанасям. Една идея по-труден ми е за блендване. Но това може и да се дължи на факта, че зоната под очите ми като цяло е доста суха. 


Продуктът излиза след като се завърти опаковката и се чуе едно кликване. Аз го слагам директно от четчицата. След това обикновено го разнасям с пръсти, но внимателно, защото зоната под очите е деликатна. 

Цветът Radiant Rose, както името подсказва, е леко розовеещ. Много е светъл наистина и ако го нанеса самостоятелно тъмните ми кръгове под очите прозират. Пасва идеално на моята кожа с розов подтен. 


Със сигурност знам, че се предлага нюанс за хора с жълт подтон на кожата. 

Като недостатък мога да отбележа две неща - опаковката много се цапа, защото винаги излиза по малко продукт, дори без да съм завъртяла. А също, понеже е тъмна и непрозрачна на цвят, не мога да разбера колко продукт ми остава. Иначе други забележки нямам. 

Казах, че не съм редовна в ползването му, но това е защото ако имам подходящ коректор, който хем да скрива тъмните ми кръгове под очите, хем да озарява, то тогава ползвам само него. Ако ли не, прибягвам до M.A.C Prep+Prime Highlighter.

Ефектът от него е дълготраен и видим. 


Любим продукт ми е, според мен е качествен и си заслужава. Но дали е необходимост, бих казала по-скоро не. Особено ако сте открили коректор, който да е всичко в едно. 

Аз обаче нали съм си Concealer Junkie, бих си го взела отново, особено ако скоро ме изненада и свърши...

Отдавна не съм си купувала нищо на M.A.C... Какво ли да си взема?

6 коментара:

  1. Аз след време установих, че много му се вижда броката, който отразява и затова не бих казала, че ще го купя пак. Не съм и единствената с това оплакване. Моя позната ми каза, че го вижда в отражението на прозореца, когато пътува :дд Гледам да не го пазя, но зимата му бе периода за моята кожа и си признавам, че в единственото средство, в което мога да правя тъй нареченото хайлайтване на цялото лице :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Брокат? аз не виждам брокат в него?? да няма разлика, защото моя е от Щатите..?!

      Изтриване
  2. Този коректор доста го хвалят за хайлайтване и озаряване. Аз си знам, че не е за мен и изобщо не бих го взела :D а какво да си купиш от MAC, ами например - mineral skinfinish natural, аз лично мисля да мина и да си взема един, след всичките хвалби не искам да пропускам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ми да взема да мина и аз с теб, пък да видим какво ще си харесам :)))

      Изтриване
  3. Ехааа, ама черно и хубаво котенце имаш на заден фон :) Откъде ли e... :)

    П.П. хубав коректор.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...