събота, 4 април 2015 г.

Too Faced Melted Lipstick - Melted Sugar

Здравейте!

Голям шум се вдигна в бюти средите за течните червила на Too Faced. Melted Lipstick в превод значи разтопено червило. Или по-просто казано кремообразно червило в тубичка, а не в гилза. Ако сте чели поста с колекцията ми на Too Faced, вече трябва да сте наясно, че марката не е евтина. Така че цената от 40 лв. за това червило не би трябвало да ви изненадва. Аз както обикновено, си го взех с 20% намаление от магазин Sephora. 


От тази серия се предлагат около 10 цвята, предимно крещящо ярки. Аз обаче тези нюанси ги загърбих още преди месеци и съм на вълна нюд. Именно затова се насочих към телесно бежовото Melted Sugar. Много е светло, почти като коректор. На повечето хора избора ми може да се стори странен и дори необясним, но аз се харесвам с такива цветове и ги нося наистина. 

Формулата на Sugar Melted е гъста и плътна, наистина все едно е разтопено червило. Аз гледам да не прекалявам с нанесеното количество, защото като се натрупа, не стои никак добре. Слагам малко, разнасям и ако преценя, добавям още. В повечето случаи го доразнасям с пръсти за по-естествен вид. 


Самото червило е в тубичка, която от своя страна е разположена в картонена кутийка. Това му харесвам на магазин Sephora, че на стелажа има само тестери, а продукта ти го вадят консултантите, което значи че няма шанс да е отварян или използван преди това (често случващо се явление в дрогерийните магазини тип Lilly и DM). 

Апликаторът е под формата на гъбка, което на мен ми е дразнещо, защото изглежда мръсен още след първото ползване. Но пък е удобен за употреба. Не знам защо, но цвета на гъбката изглежда милион пъти по-тъмен отколкото е. 



Макар и в течна форма, това червило е матово и изсъхва без блясък на устните. Това значи, че искам не искам, ми изсушава леко устните. Малко ми е трудно за носене заради това, а и поради факта, че ми се образува бяла линия. Започвам вече да мисля, че проблема е в мен, защото това досадно явление ми се случва често. 

Самостоятелно нанесено наистина е доста светъл нюд, дори на снимката да не изглежда чак така. Обичам отгоре да слагам гланц. 


Много исках да имам такова червило, и цвета му ми допада страшно. Затова въпреки, че ми е трудно за носене, се опитвам да му намеря цаката. И ако ме питате дали го харесвам, ще ви кажа "да". Не е перфектното лесно за носене и нанасяне без огледало червило, обаче е някак специално и е предназначено за по-така поводи. Обичам да го съчетавам или с тъмен опушен грим на очите, или с блестящи сенки в цвят шампанско, очна линия, прасковен руж и много хайлайтър (да компенсира матовите устни, не че толкова обичам The Balm Mery Loumanizer)... :)))

Надявам съм да сте разбрали все пак нещо от разхвърляните ми мисли за Too Faced Melted Lipstick - Melted Sugar.

Пожелавам ви страхотен ден!

6 коментара:

  1. И на тези червила съм хвърлила око, но не мога да реша кой цвят искам, май ще трябва да ги видя наживо първо.. Наскоро гледах едно видео със суочове на Shaanxo и ми харесаха половината цветове, ужас :О
    Между другото, много ми харесва вкуса ти за козметика, колкото и странно да звучи! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха, и на мен твоя :) а тези червила по-цветните не знам дали ще са като моето...

      Изтриване
  2. Тези червила.... са част от безкрайния ми списък с козметика и все не се решавам да си купя някое. харесала съм си червеното, но напоследък само червено ме влече, а не мога да го нося на работа :/ Меги, по повод бялата линия, пробвала ли си да не нанасяш червило толкова надълбоко в устните? Може би може да помогне?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ани, имаш си разкошно червено на Golden Rose :) а пък за нанасянето, как ли не съм пробвала, явно просто устните ми са си такива, не знам вече...

      Изтриване
  3. Цветът изглежда много добре и колекцията ти от продукти на марката е супер!
    Обожавам да чета публикациите ти за тях :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...