неделя, 14 юни 2015 г.

Нови придобивки - юни 2015

Здравейте!

Нов месец = нови покупки.


Още преди месец поръчах чрез моя позната палитрата Lorac 2. Имам първата и я обожавам, така че беше ясно че някой ден ще се сдобия и с тази. Когато миналата седмица я получих, нямах търпение да я пробвам. И в тази цветовете са в мой стил и знам, че ще я ползвам много. 

Особено ми е интересно да експериментирам със синия цвят.


През юни продуктите за очи и нокти на L'Oreal са намалени. Отдавна исках да пробвам спиралата Telescopic, както и очната линия Super Liner. И без това писалката ми на Essence свърши, така че сега беше идеалния момент да си купя нова. Ефекта от спиралата ми харесва, обаче не и факта, че се рони и ми създава панда поглед. Има супер странна четка, най-странната която съм виждала.


Очната линия е с тънък и твърд писец и е наситено черна. Ползвах я вече няколко пъти и съм очарована. Трайна е и не се размазва през деня. 

При последното ми посещение в Сефора на касите открих мини чъби за очи на Clinique. Предлагаше се само в един цвят - 01 Bountiful Beige. Това са сенки за очи, но според мен заради прекрасния блестящ в шампанско цвят, това чъби може да се използва и като хайлайтър. Обожавам такива мултифункционални неща и то в мини размер, тоест удобни при пътуване. 


При последната ни среща с Кристин, ноктите й изглеждаха страхотно. Попитах я с какъв лак е и се оказа, че е Astor 101 Delicate Morning. С този лак ноктите ми изглеждат чисти и спретнати. Освен това е идеален за френски маникюр, както и за сватбен. 

Преполових вече сухия шампоан на Batiste, но не искам да оставам без него, затова се презапасих с нов, само че друг вид - Cool & Crisp Fresh. Още не съм го пробвала. 


От аптеки Ремедиум си взех две сашета маска за лице Apivita със зелена глина. Забелязала съм, че там са най-евтини - 6,49 лв. Тези две малки пакетчета стигат за поне 6-7 нанасяния. 



За пръв път посетих био магазина Зоя. Толкова много козметични неща имаше там, че чак свят ми се зави. Накрая си купих само едно мини парфюмче на Pacifica. Идеално е за чантата а и аромата му на средиземноморска смокиня е пленяващ и летен. 

Исках ново ежедневно червило в неутрален розов цвят и го намерих в лицето на Golden Rose Velvet Matte 07. Обожавам червилата от тази серия и това е поредното доказателство. 


Това бяха всички неща, които си купих през последните няколко седмици. 

От Ревлон бяха така любезни да ми пратят малко подаръче - розова кутийка с няколко техни продукта. 


Най-развълнувана бях от HD червилата и те бяха първото, което пробвах. Ще им направя ревю със сигурност. Супер ярки са и с доста плътен цвят. Кремообразни и приятни за носене. 

Другото, което ми хареса на пръв поглед, беше четворката сенки. Цветовете са точно по мой вкус и нямах търпение да се гримирам с тях. Красиви цветове, но за съжаление не са пигментирани. 

Спиралата не съм я отворила още, защото в момента имам няколко които ползвам.

Лака и молива са в есенни цветове и може би чак тогава ще им се радвам.

И за финал - новата ми лятна чанта от Paolo Botticelli.


Между другото бих могла да направя пост "Какво има в чантата ми", така че ако сте "за", напишете долу в коментарите.

Този месец бях по-премерена в покупките и съм доволна.

Слънчев ден ви пожелавам! 

6 коментара:

  1. Честити покупки! Чантата е страхотна и ще се радвам на пост тип "Какво има в чантата ми" <3 :))

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни покупки! Честито! :)

    ОтговорИзтриване
  3. С удоволствие следя публикациите в блога ти и ще ми бъде интересно да "надникна" в чантата ти.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...