понеделник, 29 юни 2015 г.

Любими продукти - юни 2015

Здравейте!

В предпоследния ден на месеца реших да споделя любимите си продукти. 



Мисля да започна с лаковете. Синия е от H&M и ми е нов, но вече ми е любим. Всъщност беше любов от пръв поглед. Тази година ми се носят постоянно сини лакове, затова продължавам да си купувам нови. А и този беше намален на едва 2 лв. Името му е "blue" и е почти неонов. 


Другият цветен лак е Golden Rose Color Expert 76, пастелен светъл сиво-лилав нюанс. Стои супер спретнато на ноктите. 

А заздравителя за нокти е Eveline 8 in 1. Когато започнах да го ползвам, и то просто като база, а не както е описано на опаковката, забелязах веднага резултати. Ноктите ми спряха да се цепят и сега са по-здрави от всякога. 


Любимият ми фдт за месеца е L'Oreal Infallible 24-Matte. Писах за него тук. Много ми харесва и не смятам да спирам да го ползвам. 


Нямам си любимо червило за месеца, но пък имам два гланца. Maybelline 420 Glorious Grapefruit е много приятен и мек гланц, който не лепне и е много комфортен на устните. Дава лек приятен коралов цвят. Същите качества важат и за L'Oreal Color Riche Extraordinary в нюанс 600 Nude Vibrato. Този гланц по-скоро клони към течно червило. Има гъста консистенция и плътен цвят. Това е най-разкошния прасковен нюд, който имам в колекцията си. 

Дезодорантът Dove Silk Dry харесвам най-вече заради аромата. И като действие също е супер. 

Пленяващ аромат има и последния любим продукт за месеца - крема за ръце на Balea с виолетки. Видях го сред минитата, които се предлагат в ДМ и красивата му компактна опаковка ми хвана окото. Мирише на бонбони "виолетки" и подхранва кожата на ръцете ми. Попива бързо. 



Кой беше вашият най-любим продукт през юни?

Успешна седмица!

4 коментара:

  1. Здравейте! Страхотен пост! С интерес следя блога Ви, макар и отскоро :) Кремът за ръце на Балеа от България ли е закупен?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте! Благодаря за милите думи :)) Кремът е от тук купуван, от магазин ДМ, до касите точно, където са мини опаковките :))

      Изтриване
  2. О, това мини с виолетките ще си го взема и аз, обожавам аромата на виолетки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За всеки случай първо го помириши, че ако не ти хареса, да не съм виновна после аз :)))

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...