събота, 27 юни 2015 г.

John Frieda Cool Dip Purifying Shampoo

Здравейте!

Наскоро любимия ми шампоан свърши и имах нужда от нов, добре почистващ косата и скалпа. Аз винаги редувам шампоаните си, защото косата свиква с тях и спират да й действат както преди. Но винаги обичам да разполагам с поне един добре почистващ. Когато видях новия шампоан на John Frieda, се заканих да си го купя. Харесвам тази марка и най-вече шампоана за обем. Така че имах високи очаквания за Cool Dip Purifying Shampoo. Очаквания, които не са само че не се оправдаха, ами паднаха под нулата... 


Стандартната цена на шампоаните на John Frieda е 15-16 лв. Аз се възползвах от едно намаление в ДМ и го купих за 12 лв. 

Реших да си взема този шампоан главно заради това, че е "purifying". Поне веднъж в седмицата обичам да използвам дълбоко почистващ шампоан. Освен това на опаковката на този пише, че има ментов аромат, така че ми се стори че ще е свеж. 



Не разбирам нищо от съставки, затова директно ви ги показвам. 

Доколкото разбирам, този шампоан е подходящ за всеки тип коса. Обаче явно с моята не се разбират особено добре. Нито едно от обещанията по опаковката не е налично при мен. 

Добре се разпенва, но дотам. По принцип безцветните и по-гъсти шампоани действат на косата ми супер. Този обаче не е такъв. 

Но главното ми разочарование идва от факта, че John Frieda Cool Dip Purifying Shampoo хич не успява да ми почисти добре косата. Отгоре стои суха, а отдолу е леко мазна... И на втория ден вече трябва да я измия, за да не стане положението още по-ужасно.

Айде разбирам да липсва обещания блясък или свежест, ама почистващ шампоан да не може да ми измие добре косата?! Това вече е недопустимо. 

Не си струва да си давате парите за толкова безполезен шампоан. 

Знаете, че не ми е приятно да правя негативни ревюта, но държа винаги да съм искрена и обективна. А и чрез ревютата си в блога се старая да съм полезна на читателките си... 

Обещавам следващия пост да е много позитивен! :)

10 коментара:

  1. Добре, че сподели. Спести ми 15 лв. Аз харесвам този на Balea за дълбоко почистване. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чувала съм за него, една колежка също ми го похвали... ще го погледна като отида в ДМ :) мерси за препоръката :)))

      Изтриване
  2. Този на балеа не може да се намери вече :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да не би е да бил от лимитирана колекция? Жалко, тъкмо се навих да го пробвам :(

      Изтриване
  3. И аз много харесвам този за обем и тъкмо мислех да си го купувам, спести ми и на мен 15 лв.

    ОтговорИзтриване
  4. Аз от John Frida Flawlessly Straight шампоана съм много доволна. Помня, че и този за обем беше добър. Не съм пробвала почистващия. Видях, че е намален в ДМ, но не ме грабна и по-добре де :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз пък този, за който говориш ти, не съм пробвала, но звучи интересно... наистина ли държи косата по-права?

      Изтриване
  5. Доволна съм само от оранжевият и зеленият с топчета на Rene Furterer. Около 15 - 20 лв. е от аптеките, косата след него скърца от чистота и няма вредни съставки като този.

    Мерси за ревюто, спести ми пари, опаковката е готина и сигурно щях да се подлъжа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен за съжаление шампоаните на Rene Furterer не успяха да ме впечатлят с нищо, явно просто на моята коса не й действат така добре както на твоята...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...