вторник, 23 юни 2015 г.

L'Oreal Infallible 24h-Matte - идеалния фдт за лятото

Здравейте!

В средата на месец май се сдобих с фдт-а L'Oreal Infallible 24h-Matte. Голям шум се вдигна покрай него в бюти блогърските/youtube среди. От тогава насам ползвам единствено него, тъй като той ми покрива всичките изисквания.

L'Oreal Infallible 24h-Matte не се предлага все още по магазините, но може да го намерите онлайн.


Цветът, който имам аз е 13 Rose Beige. Със сигурност има по-светли нюанси от него, които биха ми паснали по-добре. Но и с този успявам да се справя като го разнеса с пръсти докато се слее с кожата ми. Аз като цяло имам проблем с цветовете фдт, които предлага марката.

Тубичката е пластмасова и компактна. Забелязвам, че американския модел е малко по-различен, но предполагам че самия продукт вътре е един и същ.

Като споменах продукта, на пръв поглед по нищо не личи да е нещо кой знае колко специално или различно. Обаче на практика е.

Дава средно покритие, което аз лично не препоръчвам да се наслоява, защото започва да изглежда изкуствено.



Изсъхва бързо и има матов завършек. Но не е чак толкова матов, за да изглежда като пудра. Някак се слива с кожата и изглежда безупречно. В моя случай може би малко се забелязва, но ако беше идеален цвят, нямаше да си личи, че съм си слагала фдт на лицето.

Издържлив е и дори в по-топлите дни не лъсвам прекалено много с него. Естествено в летните температури когато човек се поти, и бетон да си сложи, пак ще се разтече, но все пак това е фдт, на който може доста повече да се разчита отколкото на други.

Може да звучи като Revlon Colorstay за мазна кожа, но е тотално различен от него. Първо, не е с толкова гъста консистенция. Не е и толкова тежък на лицето и не стои като маска. Аз лично L'Oreal Infallible 24h-Matte не го усещам на лицето си. Супер комфортен е на кожата.



Може би е по-скоро като L'Oreal True Match, но матов и по-издържлив. Всъщност ако трябваше да имам само два фдт-на за различните сезони, бих избрала L'Oreal True Match за по-студените дни, и L'Oreal Infallible 24h-Matte за по-топлите.

Не ми изсушава кожата, но моята в момента е по-мазна, на тези от вас със суха кожа не знам как би подействал.

В заключение мога да кажа, че съм очарована от L'Oreal Infallible 24h-Matte и единствено ме е яд, че нямам правилния цвят. Но както споменах, и с този който имам, успявам да се сработя.

По принцип много обичам фдт-и, но съм доста критична и почти във всеки откривам по някой и друг минус. Затова имам цяла колекция, понеже винаги съм в търсене на някой по-добър. Сега го имам, използвам само него и съм изключително доволна.

P.S. - Пост за същия фдт ще намерите и в блоговете на Кристин  и Мариета. Почти едновременно си купихме този продукт и затова решихме да пуснем поста за него по едно и също време. Задължително вижте какво имат да кажат те за L'Oreal Infallible 24h-Matte.

Това беше от мен за днес! До скоро!

8 коментара:

  1. Хубаво ревю! От България ли е купуван?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Не е купуван от България, и тук не се предлага по магазините, но може да се намери онлайн - например в enzo.bg

      Изтриване
  2. По добър в момента от него няма!

    ОтговорИзтриване
  3. Все още ли го няма по магазините ?

    ОтговорИзтриване
  4. В момента в ензо има цвят 22 Radian Beige.Дали ще е нещо подобно като твоя цвят ?

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...