неделя, 6 септември 2015 г.

Празни опаковки № 6

Здравейте!

Имам нова порция празни опаковки. По традиция споделям с вас мнението си за тях и чак тогава ги изхвърлям. Ето какво изхабих през последния месец. 

Както винаги най-честият гост в тези постове са душ геловете. Напоследък доста използвам душ гелове на Avon.


Този път изхабих една голяма опаковка от Avon Senses Oriental Sanctuary. Хареса ми, има приятен аромат.

Le Petit Olivier Creme Douche Fleur de Cerisier ми допадна, защото е по-гъст и кремообразен. Също така ухае приятно и свежо.

Мини опаковките са ми супер удобни за път. Не съм обърнала внимание дали душ гела на Balea с ванилия и кокос се предлага в стандартен размер. Честно казано това мини ми стигна за повече отколкото очаквах.


Изхабих най-накрая и шампоана против косопад на Revalid. Ползвах го само когато косопада ми се засилеше, затова ми отне много време да приключа с тази опаковка. Честно казано аз не виждам кой знае какъв ефект от такъв тип шампоани, но може и да е имало леко подобрение, на което аз да не съм обърнала внимание.

Имам още една мини опаковка в този пост и тя е от термалната вода на Avene. Използвах я предимно след море, епилация или когато кожата ми е била раздразнена. Обичах също да пръскам лицето си с нея в жегите.


Много обичам маските на Apivita. Купувам си винаги сашета, защото са по-удобни, а и така имам възможността да пробвам различни видове. Засега съм най-доволна от тази със зелена глина. Почиства лицето ми в дълбочина и прави кожата ми мека. По принцип изхвърлям тези хартиени сашета, но това го запазих, понеже много ми се искаше да спомена тази страхотна маска за лице.

Оказва се, че имам още едно мини, това с розовата Bioderma. Тази мицеларна вода ми е много любима и винаги я ползвам с удоволствие.

За мое огромно съжаление Clarins Gentle Foaming Cleanser свърши. Беше ми добър помощник половин година. Има много приятна гъста кремообразна текстура, която измиваше лицето ми перфектно.

Спиралата Too Faced Better Than Sex изхабих отдавна, но съм забравила да я изхвърля. Тя ми е най-любимата спирала на света и някой ден отново ще си я купя.


Друга любима моя спирала е Maybelline Lash Sensational и вече имам нова опаковка от нея. От месеци използвам само нея и съм изключително доволна.

Парфюмът Daisy на Marc Jacobs се радвам, че изхабих. Беше ми омръзнал вече. Много го исках като излезе, обожавах го доста дълго време. После обаче явно му се наситих и спрях да го ползвам. Но лятото пак ми се прииска да се пръскам с него, явно просто тогава е неговия сезон. Единствено ми е жал да изхвърля това невероятно красиво шишенце...

Това беше от мен за днес. До скоро!

2 коментара:

  1. ммм как не съм видяла до сега нещо, ухаещо на ванилия+кокос в ДМ!!! обожавам!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Виж ги другия път като ходиш, при минитата до касите е и този душ гел.

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...