сряда, 30 септември 2015 г.

Любими продукти - Септември

Здравейте!

Не мога да повярвам, че днес е последния ден на септември. Още един месец си замина и още един пост с любимци е наред. 



1. Beauty Blender

Купих си оригинала още миналия месец и той веднага успя да ме впечатли. Няма нищо общо с всички имитации, които съм пробвала досега. Тази малка ярко розова гъбка разнася фдт-а по изумителен начин. Единствено с нея постигам напълно безупречен вид на лицето. 

2. Rimmel Kate Moss 38 

Така и не вкараха при нас този номер червило от последната колекция на Кейт Мос за Rimmel. И за жалост доста дълго време беше изчерпано във feelunique, но търпението ми беше възнаградено и сега мога да кажа, че чакането си заслужаваше. Страхотно червило, което на пръв поглед може и да изглежда като доста други, които имам, но то определено се различава и изпъква. Уж е неутрално, а пък дава такъв прекрасен прасковено-розов цвят на устните. 


3. Alverde Intensiv Lippen-Balsam 

През по-голямата част от месеца се борих да спася напуканите си устни и нищо не ми помагаше. Реших да опитам да нещо с по-натурален състав и затова си избрах балсам на Alverde. Обичам балсамите в тубичка и затова този път си взех такъв. Този е с нар и масло от карите. Супер много помогна на устните ми. 

4. Himalaya Cocoa Butter Lipbalm

Въпреки че ми идва малко сух, реално този балсам действа невероятно добре на устните ми. Омекотява ги и ги подхранва перфектно. Ухае разкошно. Започнах да го ползвам и под матовите си червила и се получава доста добра комбинация. 

5. Essie Maximillian Strasse Her

Бях си взела този малко странен цвят лак за нокти на Essie защото е различен. Не бях убедена, че ще се харесам с него, но стана точно обратното. Имам и дрехи, с които се съчетава страхотно. Необичаен цвят, който адски много ми допада за по-студените и мрачни дни. 



6. L'Oreal True Match R3 C3 Rose Beige

Това е любимия ми фдт за по-студените месеци. Имам два цвята от него, а през септември използвах по-тъмния. Този фдт има сатенен завършек и на моята кожа стои много естествено. При мен е издържлив. 


7. Max Factor Creme Puff Blush - 15 Seductive Pink

Не знам защо в името на тази серия ружове се съдържа думата "creme", защото те са пресовани и със суха консистенция. На мен лично 15 Seductive Pink ми е розово-морав. Има лек сатенен завършек. Всъщност това беше ружа, който ме изкара от състоянието "Milani Luminoso". 



8. Rimmel Scandaleyes Eyeshadow Stick 011 Bluffing 

Цяло лято не носих сенки, а когато започнах да го правя отново постоянно ползвах молива на Rimmel в този прекрасен тоуп цвят. Супер лесен е за нанасяне и блендване, а и е издържлив. Цветът му е хем неутрален, хем ефектен. 

Това бяха любимите ми продукти за миналия месец. А кое беше вашето най-любимо нещо в последно време?

Чао!

4 коментара:

  1. Уф, това червило днес го взех, разходих го из магазина и го оставих, защото имам сигурно 200 и си викам, че имам подобни цветове. Но този коментар още сутринта ще ме върне в магазина да го купя:):):)

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте!
    Бих искал да си купя Beauty Blender. От къде ще ме посъветвате да си го взема?
    Благодаря и хубав ден! пс...страхотни постове:):):)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...