неделя, 13 септември 2015 г.

Страхотната база за нокти - Eveline 8 in 1

Здравейте!

До преди няколко месеца бях супер несериозна относно състоянието на ноктите си. Нямах навика да ползвам база или основа за нокти преди да се лакирам. Това се промени през май месец, когато си купих Eveline 8 in 1 Total Action Intensive Nail Conditioner. Тогава видях този лак намален в DM и понеже бях чувала много хвалби за него, си го взех веднага. 

Това е безцветен лак за нокти, не е масло или олио. Казвам го, защото аз понякога се чудя на подхранващите продукти дали са като лак или не. 


Само да вметна, че моите нокти са твърди и здрави, но редовно се цепят и това ме влудява. Най-важното е да се приемат витамини, не само заради ноктите но и заради косата. Обаче понякога ноктите ми просто се цепят неописуемо и положението е неспасяемо. 

Не възлагах големи надежди на базата 8 в 1 на Eveline, защото и друг път съм опитвала така да оправя ноктите си и винаги съм оставала разочарована. Единствено Microcell 2000 ми помогна, но ми беше досаден заради всекидневното нанасяне, а и се сгъстява адски бързо. Всъщност по действие Eveline 8 in 1 Total Action Intensive Nail Conditioner е даже още по-добър. 


Имайте предвид, че това реално е подхранващ продукт за нокти, който също има схема за нанасяне. Обаче аз го използвам просто като основа преди да сложа цветен лак. Лакирам се един път седмично, понякога два, но рядко. Така че аз го нанасям 4-5 пъти в месеца, а не всеки ден както би следвало. 

Четката е тънка, но понеже с безцветен лак няма какво толкова да се внимава, не ми е проблем. Нанасям го на всичките пръсти за броени секунди, за същото време е и изсъхнал. 


Не помня след колко време употреба съм видяла резултат, но се сещам че този лак присъстваше в любимите ми продукти за месец юни. Тоест явно е започнал да действа веднага. Без да преувеличавам, откакто ползвам редовно този лак (и то само като база когато се лакирам), ноктите ми не са се цепили нито веднъж. А не полагам други кой знае какви усилия за тях.

Относно растежа на ноктите, не виждам разлика, но моите и без това растат адски бързо. Ако съм с един лак цяла седмица и не се е обелил, го махам защото вече се вижда как са ми израснали ноктите. 

Eveline 8 in 1 Total Action Intensive Nail Conditioner ми помогна и с още един проблем - пожълтелите нокти. Сега, след 5 месеца редовно ползване, ноктите ми са си бели и изглеждат супер чисти. 

За мен лично този подхранващ лак за нокти е отлично попадение и много ми помогна. Ако и вие имате проблеми с цепене на ноктите, съветвам ви да си го вземете. 

15 коментара:

  1. Този заздравител спаси моите нокти, които от както се помня са меки и се цепят и съответно не можех дори да си мечтая за красив маникюр. Днес и аз го използвам като основа преди лака (не много редовно, но все пак) и да, състоянието на ноктите се подобрява с всеки изминал ден, така че за мен това си е най-добрият заздравител :)

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Това чудо спаси и мойте нокти препоръчвам

    ОтговорИзтриване
  4. Заздравителят е прекрасен, но те съветвам и да смениш пилата, която ползваш, ще се удивиш от разликата. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ползвала съм какви ли не пили, това при мен не оказва никакво влияние...

      Изтриване
  5. Абслютно съм съгласна, имах същите 2 проблема - цепене на слоеве и пожълтяване. За пръв път попадам на продукт, който помогна. Много доволна.

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотно, определено ще си го взема :)

    ОтговорИзтриване
  7. И според мен, е най-добрият заздравител за нокти. Ползвах на Мавала, но ефект за цепенето нямаше....а си е доста скъп продукт. С Eveline нещата се оправиха за 10 дни. Направих един курс и отдавна не съм го ползвала, защото нямам нужда. А цената е ниска за това качество!

    ОтговорИзтриване
  8. Този заздравител спаси и мен, а бях отчайващо зле дълги години наред, повярвайте. Първо си купих розовия, а после и белият. Още след 10 дни забелязах разликата в комбинация с това, че смених лакочистителя с ацетон с такъв без ацетон.
    Сега имам дълги нокти, които са здрави от край до край и са толкова твърди, че със супер сила не мога да ги огъна. Това е чудо.
    Слагам един слой винаги преди лак, след това основа и чак тогава лак. Лака ми вече от 2 - 3 дни има трайност 6 - 7 дни.

    От теб научих за него, благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Толкова се радвам, че съм помогнала :) И моите нокти са в отлично състояние заради този лак. И ефекта от него е траен, защото сега например спрях да го ползвам и ноктите ми все още са здрави :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...