петък, 18 септември 2015 г.

Mixa Purifying Lotion - освежаващия тоник

Здравейте!

Още докато беше горещо (не че днес също не е) си купих почистващ лосион за мазна кожа с несъвършенства на Mixa. Кожата ми всъщност е нормална към смесена, не мисля че е мазна. Но лятото определено има излишен себум по нея, който аз винаги гледам да премахна. 


Аз използвам тоник за лице, какъвто според мен е този нов продукт на Mixa, не след почистването на кожата, а по-скоро за освежаване на лицето през деня. Когато не нося грим през деня, или даже още като стана от сън, обичам да мина лицето си и по-конкретно Т зоната с памучно тампонче напоено с тоник. Това хем премахва излишния себум, хем освежава кожата. 

Mixa Purifying Lotion е нов продукт на марката и е създаден за мазна кожа с несъвършенства. Не съдържа алкохол. Този тоник е обогатен с цинк и претендира да свие порите, да матира кожата и да намали несъвършенствата. 


Относно свиване на порите не съм видяла такъв ефект, но аз и не вярвам че нещо би могло да се справи с тях. Тоника наистина матира кожата и премахва излишния себум. Не ми изсушава кожата. 

Наистина помага в борбата с несъвършенствата. Откакто го ползвам, почти не са ми излизали пъпки, а не съм сменяла нищо в грижата за кожата. 

Има свеж аромат, който не ми дразни кожата. 


Този тоник е като вода. 

Единственият недостатък е капачето, през което излиза твърде много продукт и то неконтролируемо. Иначе когато е затворено, няма проблем с разтичане. 

Изненадана съм колко много ми допада Mixa Purifying Lotion. Не е чак нещо невиждано добро, но на мен ми харесва. 

До скоро!

2 коментара:

  1. Закупих го онзи ден, надявам се и при мен да има такова положително действие. :) Много полезно ревю!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...