понеделник, 14 септември 2015 г.

My Top 5 Nude Lipsticks

Здравейте!



Много обичам "nude" червила. Уточнявам, че за мен nude червило е това, което придава телесен цвят на устните. А не такова, което да се доближава до естествения им цвят. 

Nude буквално значи гол. Но аз предпочитам термина телесен. 


Аз съм момиче на телесните червила. Нося ги постоянно, не само когато съм със силен грим на очите (което е рядко явление така или иначе). 


Първите ми две любими телесни червила са от марката Kiko. Номер 802 (това в ляво) е с бежов подтон, а 900 с по-прасковен. Много жалко, че ги няма в България, защото са прекрасни. Кремообразни и много меки, пастелни и трайни. 

Червилото Nyx Butter Lipstick  в нюанс Bit Of Honey получи не чак дотам ласкателно ревю от мен преди време (вижте го тук). 


Мнението ми не се е променило, обаче се счупвам да го нося това червило. Използвам го главно над други червила, за да ги изсветля. Цветът му е много светло тебеширен прасковен нюд. 

Едно от най-носените от мен червила като цяло е Revlon Colorburst Lacquer Balm 105 Demure Reservee. 


Тук може да видите ревюто за това червило, което освен това е и балсам. Използвам го П-О-С-Т-О-Я-Н-Н-О! Супер комфортно е на устните. Прекрасен светло розов нюд, в който има блестящи частици, които обаче не си личат много. 

И последния ми любимец в категорията "nude" всъщност е гланц за устни от серията Color Sensation на Golden Rose и е номер 103

от ляво е Revlon, от дясно GR

Гланцът е като разтопено масло с мед. Не лепне. Не е от най-дълготрайните, но аз нямам нищо против да го нанасям често. Няма блестящи частици в него. 

Много ще ми бъде приятно да науча кое е вашето любимо телесно червило, така че моля споделете с мен. 

4 коментара:

  1. Красота, много харесвам телесни червила, но досега не съм открила такива, които да стоят добре на мен. Но на теб много ти отиват :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз имам само два гланца nude цвят.Немога да си намеря червило подходящо за моята кожа такъв цвят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Виж velvet matte серията на Golden Rose, те имат разнообразни цветове, може все някой да пасне на твоята кожа, стискам палци :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...