неделя, 1 ноември 2015 г.

Любимците ми за октомври

Здравейте!

Приближаваме се с още един месец до любимата ми Коледа. Но преди това нека се насладим на уютната есен. Октомври за мен е един прекрасен месец поради ред причини, като една от тях е тъмните нюанси на грима и лаковете за нокти...

 
  • Шампоанът на Dove е любимия ми напоследък, защото прави косата ми разкошна. Рядко се случва да се впечатля от шампоан, но Dove Youthful Vitality определено ми допадна.
  • Essie Sole Mate беше на ноктите ми поне няколко пъти през октомври, затова днес си е заслужил мястото в този пост. Цветът е много тъмно, почти но не съвсем черно бордо. 

  • Maybelline Color Tatoo Leather 24h - 80 Creamy Beige
Струва ми се, че само за месец съм използвала повече от тези сенки отколкото любимите ми Permanent Taupe и On and on bronze за години... Сериозно, цял месец бях само с тези сенки. Толкова са универсални, че стават за всеки повод и всяко... червило :)
  • Essence Silky Touch Blush - 40 Natural Beauty
Много приятен карамелен цвят има този руж. Напълно матов е и идеален за есента според мен.


  • Catrice Defining Blush - 080 Sunrose Avenue
Другият ми любим руж за студените дни е този на Catrice. Сещам се, че зимата много си го носих и сега отново му дойде времето. Придава много деликатна руменина на лицето ми. 
  • Kiko Ultra Glossy Stylo - 802 Nude
Това червило пък беше в любимците за миналата година и все още е първенец в сърцето ми. То е едно от най-готините нюд червила в колекцията ми. Освен това е кремообразно и много меко, така че е чудно за носене. 


  • Kiko Matte Muse Lipstick - 02 Embellished Peony
Не съм планирала и двете червила в този пост да са на Kiko, чак сега го установих... Това пък е матово и в по-тъмен нюанс, но все така прекрасно. Е, малко е изсушаващо, но с балсам отдолу всичко е ok. Разкошен и запомнящ се цвят с матов завършек...
  • Maybelline Better Than Skin Concealer - 20 Light
Този коректор прикрива тъмните кръгове под очите ми идеално, като не се врязва във фините линии. Освен това е издържлив и стои добре цял ден. 



И за десерт исках да сложа една снимка бонус - на любимите ми обеци за месеца...


Пожелавам ви успешна нова седмица...

18 коментара:

  1. Ружа на Катрис и аз го имам и го обожавам, но сега ме заинтригува и с този на Есенс.. Чудесни любимци!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Само трябва да те предупредя, че ружа на Есънс не е особено траен :(

      Изтриване
  2. Аз също си отбелязвам да погледна този цвят на Есенс. :) А тази сянка на Мейбълин на окото не седи ли по-скоро към кафяво ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сенките стоят по-скоро бежово-сиво, отколкото кафяво :)

      Изтриване
  3. Меги, чудесен и полезен пост, както винаги! :) Аз май съм ти казвала и друг път, че все си купувам козметика, за която съм прочела в твоя блог, и не съм сгрешила до сега. Само едно единствено нещо ми липсва, че вече не пишеш кое колко струва приблизително и след всяка публикация търся продуктите в гугъл, за да видя цената. :) ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Иве! Веднага си вземам бележка за цените, права си... даже не съм се усетила кога съм спряла да ги слагам в постовете :D

      Изтриване
    2. Супер! Благодаря, Меги! Аз покрай децата имам време колкото да прескоча до Мола от време на време да си купя набързо нещо. Нямам време да чета много етикети и да избирам, както и средства, за да изпробвам много на брой продукти. И благодарение на твоя блог купувам само вече изпробвана козметика :)

      Изтриване
    3. Толкова се радвам, че са ти полезни моите постове <3 Явно имаме сходен вкус :) Радвай се, че нямаш време и възможност да купуваш много, че аз като имам пресвободно време това не води до нищо добро :D

      Изтриване
  4. О, имаш си нов любим коректор :) Това е важна информация ;) Искам и сенките. Много ме впечатлиха! Прекрасни любимци <33

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Налиии, рядко казвам толкова хубави думи за коректор, но този наистина е супер :) Сенките са разкошни, ако знаех че ги искаш, щях да взема едни и за теб :(

      Изтриване
  5. И аз ще тествам коректора. Дали е подходящ за контуринг? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм го пробвала за тази цел, но защо да не е подходящ, според мен би бил :)

      Изтриване
  6. Здравей Меги, на мен голямата ми страст също е козметиката и постоянно си купувам все нови и нови неща, не успявам да ги изразходвам, но продължавам да си купувам. Аз съм от Русе и при нас в един склад- магазин се предлага една много хубава професионална марка D.M.G.M така се пише страхотни са и ги препоръчвам. До колкото знам тази марка е английска ползвам някои техни продукти и наистина са доста добри. Споделям това, защото като чета всяка твоя публикация и установявам, че имаме еднакви предпочитания за цветове и марки, лек ден.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти за препоръчаната марка, не я бях чувала досега. Разгледах нещата онлайн и не изглеждат никак зле. Някой ден ако има как да се сдобия с нещо, ще се възползвам. :)))

      Изтриване
  7. Страхотни любимци! Essie Sole Mate е страхотен цвят, трябва най-накрая да го пробвам. От къде са сенките на Maybelline, вече по няколко дрогерии съм ги търсила и все няма ;/

    ОтговорИзтриване
  8. Ехааа супер добре ти стои Essie-to, мислех си точно дали да си купувам този цвят!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...