петък, 13 ноември 2015 г.

Новите ми червила и някои други неща...

Здравейте!

Днес ви показвам какво последно си купих. 


С изненада установих, че любимата ми серия червила Golden Rose Velvet Matte (около 5 лв.) се е разрастнала с още няколко цвята. Взех си 27, 29 и 30. Номер 27 се спряга за двойник на M.A.C Kinda Sexy, а него го искам отдавна, така че 27 беше перфектния избор. 

29 е най-тъмното червило в моята нескромна колекция, почти черно е. По случайност си го взех и го носих в навечерието на Halloween. Не че го чествам този празник, но някак си бях в унисон с тълпата. При всички положения е шантаво и стряскащо, но мен ме кефи. 

30 пък е поредния нюд в колекцията ми, но се оказа прекалено светъл, така че го използвам в комбинация с други червила. 

29, 30, 27

Най-накрая и аз установих, че балсамите за устни с парафин в състава си не правят нищо за мен. Затова отсега нататък ще залагам на такива с по-изчистен състав. Спрях се на балсамите на Crazy Rumors. И преди им бях хвърлила око, но тогава не успях да си избера аромат, а те предлагат голямо изобилие. Взех си Pistachio и Gingerbread. Можете да ги намерите в магазин Зоя или да поръчате онлайн от http://www.zoya.bg/. Цена - 7,95 лв.


Много ми се носеше хубаво червено на ноктите и щом видях Bourjois La Laque 8 Cherry d'amour, се влюбих. Цветът е много красив и наситен. Формулата на лака също ми допада. Цена - 8 лв. 

Имах нужда от матиращи листчета и си купих антибактериалните на Beauty Made Easy с екстракт от зелен чай. Повече ми харесват от тези на Essence, които имах преди. Цена - 6 лв.

Реших да пробвам да изневеря на любимия молив за вежди с Wijcon Eyebrow Definer. Това е като гел очна линия, само дето е предназначен за веждите. Избрах си 03 Cacao и според мен ми идва тъмен, но пък цвета преди него щеше да ми е светъл. Може би трябва си взема и него и да ги смесвам. Тепърва се уча да работя с него, но ще дам отзиви скоро. Цена - 11,90 лв.

Вече ви показах измиващата пяна за лице на Apivita тук. Имам я вече от месец и смело мога да твърдя, че е прекрасен продукт. Много е деликатен и нежен този измивен гел, който се превръща в пяна. Почиства лицето идеално и го оставя много меко. Цена - около 30 лв. *в аптеки Ремедиум е най-евтино.


Лакочистителят ми свърши и затова си взех нова опаковка. Винаги залагам за зеления на Lilly. Цена - под 2 лв.

Снежи показа във влоговете си душ гела I love... Honey Almond и аз бях убедена, че ще ми хареса. Трудно откриваем е, но аз го намерих в Douglas в мол Сердика. Беше последна бройка и имах късмета да е намален на 6,90 лв. Мирише на истински мед.

Моя близка приятелка много ми похвали бебешкия крем Бочко за третиране на пъпки. Сега като се загледах в състава нямам представа как този крем е одобрен за бебета... Но за моята цел ще свърши работа. Действа успокояващо на кожата. Цена - 3,50 лв.

Имах нужда от маска за лице и реших да пробвам Sephora Mud Mask, за която чух безброй добри отзиви. Тази маска е почистваща и матираща. Аз вече я ползвах 5-6 пъти и се присъединявам към фен клуба. Хора, тази маска маха черните точки!!! Цена - 27 лв. 

Определено нямах нужда от нов руж, но се загледах в Golden Rose Powder Blush 01 Pastel Pink. В магазина изглеждаше различно отколкото на дневна светлина. Абсолютен двойник е на Catrice 080 Sunrose Avenue, което автоматично значи че ми харесва. Цена - 8,50 лв. 


Лакът Rose I Hold на Flormar колкото ми харесва в шишенцето толкова не ми харесва на ноктите ми. Прави ръцете ми безцветни...Иначе това ми е втори цвят от тази серия и формулата ми допада. Изключително покривни и наситени са цветовете. Цена - 2 лв. 

Кристин ме запали по молива за устни Rimmel Exaggerate 030 Natural и аз го търсих като луда, обаче го намерих. Матов нюд, който залепва за устните и не мърда. Цена - около 9 лв.

Оказа се, че има нови цветове от матовите чъбита на Revlon. 255 Enchanting на пръв поглед изглежда тъмно, почти кафяво, но това е само горния слой. Отдолу се крие разкошен нюд с прасковен подтон. Цена - 15 лв. 

Предполагам сте разбрали ако не сте, къде сте били досега?!,  че H&M обновиха изцяло бюти асортимента си и аз като ценител на грима нямаше как да не пробвам нещичко. Типично за мен първото нещо, на което се лепнах бяха продуктите за устни. Нетипично за мен се заинтригувах от лак за устни в тъмен патладжанен цвят, а също така и в гланц в морав цвят. 



Лака за устни е Lush Lip Vinyl, а цвета е Chic Chock. Цвета на устните е супер плътен и тъмен, точно както в опаковката. Има и кафяво в него. Лепкав е, но страшно траен. Макар в него да няма блестящи частици, е доста гланцов. Цена - 14,99 лв. 

Гланца за устни беше само 2 лв. и за тази си цена е с прилично качество. Berry Kiss изглежда много тъмен в шишенцето, но на устните е почти прозрачен. 

И понеже съм алчна за още продукти за устни, си купих още един гланц, само че от по-скъпата серия (14,99 лв.) в студен неутрален сивкаво лилав тон Twice As Nice. Този гланц определено придава повече цвят на устните и е с по-гъста консистенция. Затова е траен. 

В магазин Елитис открих, че Manhattan имат нови червила. Не си падам кой знае колко по тази марка, но пък червилата изглеждаха доста обещаващо, затова си взех едно от любопитство. 140 Nude Apricot на мен не ми стои никак прасковено, а направо си е розово. Много е комфортно на устните. Цена - 10,90 лв.


Пак от Елитис си взех и червило на Gosh (отново, марка която не ползвам особено). 160 Delicious е необичаен цвят, смесица е от лилаво и розово, че даже и малко кафяво, но на снимката не си личи. Формулата на това червило е супер кремообразна и мека. Цена - 8,50 лв.

Остана да ви покажа червилоto Niomi's Delicate Rose от последната колекция на L'Oreal La Vie En Rose Pinks. То е матово, но комфортно за носене. Цветът е нежно светло розово-коралов. Явно донякъде се слива с цвета на устните ми, защото почти не си личи и изглежда много естествено. Цена - 23,40 лв.

Отсега съм развълнувана за следващия пост с нови покупки, защото започва празничния сезон, когато има Коледни лимитирани колекции, както и намаления...

14 коментара:

  1. Честити покупки!
    И на мен много ми харесват тези матиращи листчета. Тъпо е само,че се намират малко по-трудно. Иначе и аз на скоро се сдобих с маската на Sephora и съм страшно доволна :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честито за покупките! Виждам няколко много любими мои неща, така че се надявам и ти да си доволна от тях! <3

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам защо, винаги когато снимаш червила, всички ми изглеждат разкошни!
    Сподели още няколко думи за това чъби - покривно ли е, трайно ли е?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За чъбито на Revlon ли? Покривно е, матово но много меко и не изсушава устните.. не бих казала, че е кой знае колко трайно, но с молив отдолу издържа повече :)

      Изтриване
  4. Супер придобивки! :) Аз съм страшно доволна от червилата на Gosh, наистина се усещат много приятно на устните. Оо, тази маска на Sephora отнесе много хвалби, трябва да я обмисля при следващото ми ходене до София. Продуктът за вежди на Wijcon изглежда много интересно, ще очаквам ревюто. ^^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Маската наистина си заслужава, страхотна е просто! А гела за вежди се оказа наистина, че никак не е моя цвят... може би ще си взема по-светлия и чак тогава ще направя ревю. защото сега е безсмислено, аз нямам впечатления, защото не мога да го нося :(

      Изтриване
  5. Ох, Меги, да си призная, мога да гледам публикации за червила... до безкрай. Честити иначе, вамп цвета на ГР и аз си го взех и много си го харесах.
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотни неща си взела :) Ще чакам ревюта :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...