понеделник, 30 ноември 2015 г.

Любими продукти за ноемрви

Здравейте!

Ноември се изниза неусетно. По традиция показвам в блога любимите си продукти за месеца, така че ето кои са те. 


Още когато си купих лака Rimmel Rita Ora 498 Rain Rain Go Away през лятото, се зарекох да го ползвам през есента. Така и стана. Този бежов тоуп цвят е чудесен за студените дни. 

Преди месец открих балсамите за устни Crazy Rumors и макар да имам два, повече харесвам Pistachio. Ухае страхотно и е супер подхранващ. Освен това е с изчистен състав. 

Двете ми любими червила през ноември бяха Niomi от новата колекция L'Oreal Paris Exclusive Pinks Collection Color Riche, както и 27 Golden Rose Velvet Matte. 


И двете са матови, само че едното е розово, а другото прасковено. Това на L'Oreal леко изсушава устните, затова гледам под него да сложа балсам. И двете са точно в мой стил и ги нося постоянно. 

Освен матови червила обичам да нося и матови фдт-и. Жалко, че Maybelline Fit Me Matte & Poreless не се продава в България, защото е адски добър. Освен, че е покривен и матов, не се усеща на лицето и издържа цял ден без да мръдне.


За прикриване на пъпки и петна използвах най-често Avon Ideal Flawless Cream Concealer в цвят Medium. Не е много траен, но ми върши работа. Нося си го в несесера в чантата и през деня го подновявам. Отдавна го ползвам, но все забравям да го покажа в любимците. 

Пак съм в период когато ми се носи очна линия. И дори често да не ми се получава еднаква на двете очи, не се отказвам. За целта пръв помощник ми е L'Oreal Super Liner

Когато пък дойде време за почистване на лицето, залагам на калната маска на Sephora, за която писах тук. В поста съм описала подробно колко добре ми действа на кожата. 


Apivita Face & Eyes Cleansing Foam се превърна в мой любимец не само за месеца, ами и като цяло. Този гел за измиване на лице е мек, нежен и щадящ кожата. Същевременно обаче я почиства страхотно, без да я пресушава. Ревю тук. Само да не свършваше толкова бързо... 

Това бяха моите любимци за ноемрви. А кои бяха вашите?

Желая ви ползотворна седмица.

4 коментара:

  1. Отговори
    1. Наистина е жалко :( моят вече е 1/3 използван и като свърши много ще ми липсва...

      Изтриване
  2. Меги, трябва да ти забраним да ни зарибяваш по фдт-и, които ги няма в България. И аз много го искам! :D А сега искам и пяната на Апивита, и балсамчето за устни :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...