петък, 20 ноември 2015 г.

Bourjois Air Mat - най-новия фдт на марката

Здравейте!

Преди време си взех от чужбина супер набързо новия фдт на Bourjois. В бързината не успях да си подбера никак правилно цвета, но бях толкова заинтригувана да го пробвам, че тогава това не ме интересуваше. По това време този продукт го нямаше в България, но съм забелязала че щом си взема нещо, което не се предлага тук много скоро след това се появява и при нас. 


Цена - около 20 лв. 

Цветът 04 Beige очевидно не е подходящ за моята кожа с розов подтон. Това си е изцяло моя грешка, заради която изглеждам като морков с този фдт. И все пак, не смятам че 04 Beige трябва да е оранжев...

Ait Mat обещава незабележим матов финиш. За матовото съм съгласна, за незабележимото съвсем не. Всъщност отчасти от Bourjois имат право, защото този фдт е толкова хлъзгав щом се сложи на лицето, че се измества още докато го нанасям и оставя след себе си празни места (най-вече на носа)По тях със сигурност го няма и затова е незабележим. Никак не искам да съм груба, просто съм откровена.

Финиша не само е матов, а и доста пудрен.

Освен това не стои никак естествено, особено ако се наслои до пълно покритие.

И на всичкото отгоре се врязва във всяко сухо местенце по лицето ми.


Пробвах да го нанасям с четка, с пръсти, с бюти блендър... и може би с пръсти е най-приемлив резултата. 

Пробвах го в топъл ден в град с влажен климат и не успя да издържи на целодневната ми разходка. Ако един матов фдт не издържа дълго, то кой тогава?


Може с хубава база за грим отдолу нещата да не стоят чак така зле, но като си купувам фдт не го правя с идеята да го карам да работи, а очаквам и самостоятелно да е напълно достатъчно добър. 

Разочарована  съм от Bourjois Air Mat Foundation. Харесвам марката и й възлагам големи надежди, които този път не се оправдаха. Съветвам ви да не си харчите парите за този фдт. 

6 коментара:

  1. Аз съм с жълт подтон, имам цвета 02 и също приличам на морков с него. Много е жълт! Днес го носих за първи път и не ми допадна особено, но ще продължа да го тествам!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз даже няма и да се опитвам да го нося, просто не е за мен :(

      Изтриване
  2. Звучи много зле! Ползвала съм няколко фон-дьо-тена на Bourjois и останах доста доволна, този ще го прескоча :P Но healthy mix ми е любим, както и 123 perfect :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубаво ми стоеше на ръката - обаче на ръка всички стоят хубаво. Ще те послушам и ще пропусна, макар да ми беше много любопитен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И при мен на ръката стоеше супер, но на лицето не ми се получи :(

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...