вторник, 3 ноември 2015 г.

Essence Silky Touch Blush - 40 Natural Beauty

Здравейте!

Напоследък сякаш често споменавам един руж на Essence, затова реших да му направя отделен пост. Essence Silky Touch Blush може да се намери в DM и Lilly за около 5-6 лв. От марката наскоро пуснаха нови цветове ружове, но специално 40 Natural Beauty го има отдавна, даже май вече не се намира особено често по магазините. 


Може би нямаше да забележа дори този руж ако не го бях видяла на лицето на една колежка. Когато видиш даден продукт в действие си е друго. И преди съм имала руж от тази серия, но в друг цвят и не ми хареса, затова го подарих.

Цветът е карамелен, а ружа е напълно матов. Според мен е идеален за есента. 

Не бих казала, че е кой знае колко пигментиран, но загребан с четка дава напълно задоволително покритие. Специално 40 Natural Beauty съвсем спокойно може да замести бронзъра в грим рутината. 


Опаковката е пластмасова, но стабилна. Малка и компактна е, тоест чудесна за пътуване. 


Като недостатък на ружа бих посочила, че не е дълготраен и издържлив. Поне на моето лице не се задържа кой знае колко. 

Сигурно ще се запитате защо този продукт е бил в любимците ми след като изтъкнах, че не е много пигментиран и издържлив. Е, заради цвета го обичам толкова. Различен е и много подходящ за есента, когато вече не ми се носи нищо розово и прасковено на бузите/скулите. 


В заключение ще кажа, че Essence Silky Touch Blush не е никак лоша серия ружове, особено като се има предвид бюджетната цена. Но ако трябва да съм честна, ружовете на Catrice са по-добри, а пак са от дрогерийния клас. Така че бих ви препоръчала да се насочите към тях. Но пък ако искате карамелен цвят руж, то 40 Natural Beauty е продукта за вас...

4 коментара:

  1. Още първия път като видях ружа при теб, веднага го взех - страхотен е! На мен също вече ми омръзнаха прасковени ружове и този е точно цветът, който ми се носи, а и при мен трайността е перфектна, не помръдва! Много съм благодарна, че писа за него, Меги!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че съм ти била полезна :) сега като се замисля може би трайността да зависи от фдт-а отдолу... ще пробвам с различни да видим дали ще се промени нещо...

      Изтриване
  2. Въпреки съпротивата ми да пробвам ружовете на Essence, с този пост ме убеди да ги пробвам, напълно съм съгласна, че цветът е невероятен за есента :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Просто имай предвид, че качеството не е кой знае какво... Но пък цвета наистина е хубав <3

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...