понеделник, 23 ноември 2015 г.

Sephora Purifying and Mattifying Mud Mask - ревю

Здравейте!

Калната маска за лице на Sephora ми отвя акъла. Имам я от почти месец, а вече не мисля че мога да остана без нея. Все от някъде чувах за тази маска и когато имаше промоция 3 за 2 в магазин Sephora се възползвах. 

Реалната цена на Sephora Purifying and Mattifying Mud Mask е 27 лв., но аз успях да я взема за 18 лв. 


Маската се подвизава в стабилно бурканче, което е сложено в картонена кутия. 

Аз си избрах калната маска, въпреки че продавачката се опитваше да ме убеди да пробвам някаква друга с балончета. Този вид маски за лице са ми най-любими и действат добре на кожата ми, затова почти винаги си купувам такива. 

Sephora Purifying and Mattifying Mud Mask има гъста сива на цвят консистенция с натрапчив аромат, който на мен ми допада. Има малки топченца в нея, които се отмиват малко по-трудно. 


Бурканчето изглежда оптически по-голямо, реално количеството на маската не е чак толкова много. Но и без това срока на годност е 6 месеца. Аз като гледам как бързо напредвам с изразходването, май ще ми отнеме дори по-малко. 

Нанасям маската предимно в Т-зоната, а понякога и на цялото лице. Изчаквам я докато изсъхне (около 10-15 мин,) и отмивам. Както казах заради по-гъстата консистенция и топченцата в нея се измива малко по-трудно. 

Използвам тази маска 2 пъти седмично, но мисля да намаля до веднъж защото не смятам че имам нужда чак толкова често от нея. 



Sephora Purifying and Mattifying Mud Mask почиства кожата на лицето ми идеално. На второто използване забелязах нещо, което досега други маски не са успявали да направят - черните точки от лицето ми ги нямаше. Никога не съм можела да се справя с тях и затова за мен тази маска е революционна. 

Относно матирането го установих дори без да съм се замисляла. Наистина кожата ми се омазнява значително по-малко от преди. Мислех си, че е заради фдт-а който използвам в момента (Maybelline Fit me Matte and Poreless), но се оказа че кожата ми изглежда перфектно дори и със сс крем (този на Bourjois). 

Маската почиства много добре кожата ми като не я оставя суха и изпръхнала след това. 


Sephora Purifying and Mattifying Mud Mask е най-добрата маска за лице, която съм използвала досега. 

4 коментара:

  1. Мерси за препоръката, като нищо може и да отскоча до Sephora утре, че и без това съм в центъра :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси за ревюто, ще си поискам тестер и аз да я пробвам :)
    Girl's Temptations | Latest Post-Schwarzkopf(Review)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...