неделя, 8 януари 2017 г.

Нови придобивки - декември 2016

Здравейте!

Както ви обещах в предния пост днес ще ви покажа последните неща, които си купих в края на миналата година. 

  • YSL Touche Eclat - BR20 - фдт
Ей, откога го искам този фдт и за щастие го получих като ранен коледен подарък. Поръчах си го от enzo.bg защото от там излиза най-изгодно (около 80 лв.). Доста е скъп, даже е май най-скъпия фдт, който съм имала. Има разкошен финиш, не прекалено бляскав, по-скоро сатенен, като през деня красотата му се развива. Определено обаче не е за хора с мазна кожа...
  • L'Oreal True Match - Rose Vanilla - фдт
След като установих колко бързо свършва скъпия фдт на YSL, реших да си взема и един нискобюджетен любимец (пак не е кой знае колко евтин, но аз си го взех когато беше намален). Много го обичам този дрогериен фдт, знам че винаги мога да разчитам на него. Помня, че и миналата година по това време ми беше фаворит. Само не ми харесва това, че е толкова розов. 


  • L'Oreal Volume Million Lashes - спирала
Консултантката в DM такава реклама направи на тази спирала, че дори човек като мен, който не се доверява лесно щом става дума за козметика, се убеди и си я купи. Не знам, L'Oreal ли са си подобрили качеството на спиралите или аз се промених и сега ги харесвам необичайно много?!


  • Catrice Face Glow Definer - C01 Golden Glow - течен хайлайтър
Както с червилата, така и с хайлайтърите просто няма шанс да спра да ги купувам в промишлени количества. С този специално планирам да си мажа цялото лице като дойде лятото, а засега слагам малко на скулите. Придава на лицето ми много нежен, но същевременно видим блясък. Освен това не подчертава порите и попива супер бързо. 
  • Essence Me & My Umbrella blush
Нямам разумно обяснение защо си купих този руж. От лимитирана колекция е и опаковката ми се стори сладка... Не е пигментиран и в общи линии ми е скучен и излишен. 
  • Essence Winter Glow Cushion Powder Lipstick - 01 Melt My Lips
Тук историята е подобна. Даже отначало си помислих, че няма грам пигмент, но след това установих, че самото червило е в капачката и трябва да се затвори и отвори наново за да се нанесе. Интересно, но и напълно безсмислено. 


  • Rimmel The Only 1 Lipsticks - 210 Mauvement & 200 Salute 
Забелязах нова серия червила на Rimmel и взех две за да ги пробвам. Честно казано ги взех, защото реших че са двойници на две от червилата ми на MAC. Но не са, за съжаление. Едното е матово, а другото кремообразно, като и двете са комфортни за носене. 
  • Llums Matt 06 Classy Lipstick 
Тази марка на пръв поглед не можа да ми хване окото. Но когато моята най-добра приятелка си купи червило, се загледах и си харесах и аз едно. Матов и прасковен нюд. Изсушаващо е. 
  • Nuxe Bio Beaute Lip Balm - Raspberry
Имах преди време балсама с кайсия и наскоро ми се прииска пак да си взема, само че този път реших да пробвам този с малина. Като действие е също толкова страхотен на моите устни. А сега бонуса е лекия цвят, който придава при нанасяне. 


  • Пила за нокти Titania
Имах нужда от някоя по-стабилна пила за моите твърди нокти и намерих тази в Lilly. Засега ми върши чудесна работа и успявам да изпиля всичките нокти за минута-две. 



Толкова нови покупки засега от мен. Вече имам няколко от тази година, но те ще са в следващия подобен пост. 

Хубав ден от мен!

3 коментара:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: d.atanasova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...