събота, 25 февруари 2017 г.

Нови придобивки - Януари и Февруари

Здравейте!

Случи се така, че не успях да ви покажа новите си покупки миналия месец, а от тогава си купих още няколко неща. Така че днешния пост ще е по-дълъг от обикновено. Все пак се надявам да си хареса. 

Януари


Всъщност още покрай Коледа се сдобих с две червила на Colourpop. Едното е течно матово в оранжев нюанс (Dohee), а другото е Lippiе stix в цвят Cookie. Оранжевото ще нося лятото, а Cookie е с много мека и приятна консистенция и е по-тъмен нюд. 

Напоследък много си падам по моливи за устни и затова си взех два нови - Revlon Colorstay - Blush/Rose fard и Flormar 201. Доволна съм и от двата, като Revlon-ския ми е по-удобен защото е автоматичен. 


И мен не ме подмина тренда с течните матови червила, затова си взех няколко (не че и преди това нямах достатъчно). Успях да се сдобия доста изгодно с Commited на The Balm. Представях си го по-светло и прасковено, но се оказа по-тъмно и ръждиво кафеникаво. 

Дадох втори шанс на течните матови червила на Golden Rose, защото толкова много момичета ги хвалят. Този път си взех номер 17 - тъмно коралово и съм доволна. 

От www.cultbeauty.co.uk/ си поръчах Jouer Lip Cream в цвят Melon (пепеляво розово) и Charlotte Tilburry Peneloppe Pink (по-тъмен кафеникав нюд). И двете ми харесват като цвят, само дето още се боря с формулата на това на Jouer. 

Пак съм в период когато си нося редовно червилата на MAC, и това неизбежно доведе до покупката на още едно - Velvet Teddy. Не е толкова кафяво колкото си го представях и наистина стои супер, точно както всички го описват. 

Съвсем случайно си купих от аптеката балсама за устни на Eucerin и съм доволна. 

След толкова много матови червила устните ми определено са постоянно сухи и изпръхнали, затова новото олио за устни на Too Faced дойде тъкмо навреме. Има само 4 цвята при нас, което е жалко, защото точно тези които исках, ги няма. Рискувах с ярко морковено оранжевото Poppin' Peach. Доста са скъпи (39 лв.), но след само 10 минути на устните, те изглеждат и се усещат супер меки. Страхотен продукт. Мирише доста силно на праскови. 

L'Oreal пуснаха нови маски за лице и нов шампоан от серията Elseve (която аз по принцип не харесвам). Взех си червената ексфолираща маска, която омекотява кожата, но не мисля че ексфолира особено. А шампоана толкова ми хареса, че си купих два. Обаче ми се появи пърхот от него, за съжаление. 


От миналата година когато детоксикиращата маска на Nuxe Bio Beaute излезе по аптеките, всички консултантки упорито се опитват да ме накарат да си я купя. Получих я като подарък и бях много радостна. Обаче не виждам засега никакъв ефект от нея, може би защото съм свикнала да използвам предимно глинени силно почистващи маски. 

Много обичам да намирам добри спирали. В последно време все си харесвам на L'Oreal, но те са доста скъпи, а изсъхват бързо. Така че се огледах за по-бюджетен вариант и го намерих на щанда на Essence. Lash Princess в зеления вариант обещава ефект изкуствени мигли. 


Докато бях на щанда на Golden Rose си харесах и пудра. Не съм ползвала досега тези от серията Mineral Terracotta Powder, но ми се сториха покривни и фини. Взех си номер 03

Отдавна не съм ползвала молив за очи, но погледа ми попадна на Essence Extreme lasting 05 rockin' taupe - много мек сиво-кафяв молив с перлени частици. Чакам да ми дойде музата за него. 

Февруари


Никога досега не си бях поръчвала от магазина на Зоя, но един ден им разглеждах сайта и попаднах на неутрално розовите молив за устни - Avril Bois de Rose и гланца Lily Lolo English Rose (мирише на какао) (все беше изчерпан). Харесвам и двете много. 

Неочаквано бързо се появи на нашия пазар новото матово червило на L'Oreal - Lip Paint/ Matte. 201 Hollywood Beige всъщност отговаря на цвета на опаковката, но не и на името си, защото е коралов. Мирише на желирани бонбони толкова силно, че дори през затворената опаковка се усеща. 

Не съм си купувала хубав руж отдавна, но покрай гледането на клипчета с червила на MAC попаднах и на други техни култови продукти, като ружа Warm Soul. Този печен руж на моята кожа е неутрално прасковен и стои много естествено и нежно. 

Все искам да си намеря рол он против изпотяване с по-изчистен състав, който обаче да действа. Взех си Bio pha от DM, като в последните 2 седмици действаше добре, но с това затопляне навън и ефекта му се позагуби. 

Понеже не мога да устоявам на оранжево-коралови червила, щом видях 10 sunkiss matte на Max Factor, си го купих и му се радвам много. Има мека и комфортна за носене формула. 

Urban Decay най-накрая се появиха и в нашата Сефора. Силно се надявах да намеря бронзъра Beached Bronzer и много се чудих кой от двата цвята да си взема. Sun-kissed е по-светлия и леко оранжев бронзър, който на моята по-светла кожа стои добре. 

Последните две неща, които си купих са течно матово червило от H&M за 5 лв (Dusty Peach) и обновения фдт Bourjois Healthy Mix, който сега е на промоция за 14,99 лв. в DM. Първоначално си взех номер 53, но се оказа тъмен, затова вчера си купих 52. Още не съм го пробвала, дано да ми пасне по-добре. 53 си го оставям за лятото. 


Не планирам да си купувам нищо през Март, но не искам да се заричам, за да не предизвиквам съдбата (защото знае ли човек, може да пуснат някое ново неустоимо червило). 


До скоро!

6 коментара:

  1. Значиии... аз си мисля че имам много червила, ама ти ме биеш вече. Във всеки пост с нови придобивки показваш по няколко, успокоих се! Все на коралови и нюд залиташ обаче, забелязвам. ;)
    Да кажеш как ти се струва новата формула на фдт, че го загледах. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз понеже от доста стари червила се отървах, та викам си да наваксам :D Фдт според мен е супер, само дето цвета (53) не ми пасна. Сега ще видя 52 как ще е. Иначе като формула и финиш много ми допада. Според мен преди беше по-покривен и матов, а сега е по-лек и сатенен.

      Изтриване
  2. Супер пост, толкова нови неща, честити да са ти. Спиралата на Essence е една от най-любимите ми. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Снежи :) Да, и на мен тази спирали ми се очертава като любимец :)

      Изтриване
  3. Страхотни придобивки! Особено много ми харесаха продуктите за устни и цветовете им.
    Имам въпрос - от къде се сдоби с продуктите на Colourpop? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Подарък са ми от приятелка, която живее в Америка.

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...