четвъртък, 31 януари 2013 г.

Urban Decay Naked Palette

Здравейте!

Мислих много коя да бъде първата ми публикация и накрая реших да пиша за любимата ми палитра сенки за очи- а именно тази на Urban Decay Naked Palette.

Това беше най-хубавият коледен подарък.Тази палитра в България може да бъде намерена по един начин ( или поне аз така я намерих)- веднъж или два пъти в годината в магазин Sephora зареждат по няколко бройки.Има си списък с чакащи,записваш се и когато сенките пристигнат,ти се обаждат да отидеш да си ги вземеш.Цената е 78 лева,и на повечето хора им звучи стряскащо,но реално погледнато в палитрата има 12 цвята,тоест се пада по 6,50лв за цвят.За сравнение,цената на цвят сенки в Инглот например,е 8лв...

Палитрата е с хубав дизайн,включва и синтетична четка,а също и база за сенки- Urban Decay Primer Potion.Базата за сенки е страхотна,наистина върши чудеса с издръжливостта на сенките.

А ето и как изглеждат цветовете:


Както може да се види,има светли и тъмни,както и перлени и матови цветове.Пробвала съм всички цветове и имам фаворити - Sin,Sidecar и Toasted.За веждите си използвам Naked и Buck.
Всички цветове са добре пигментирани,не се ронят и се смесват лесно.

Знам,че не казвам нищо ново,защото тези,които харесват гримове,са наясно със славата и качествата й.Но я имам отскоро,влюбена съм в нея и исках да го споделя с вас.Използвам я почти всеки ден,и наистина мога да кажа,че са най-качествените сенки,които притежавам.

Сигурна съм,че тези които я имат,ще се съгласят с мнението ми.А за тези,които се чудят дали да си я вземат,мога да им кажа - давайте,няма да сгрешите,струва си всеки лев.

Това е засега от мен,имам много идеи за публикации и се надявам скоро да ги споделя с вас.

Приятна последна януарска вечер  :*)Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...