петък, 12 юли 2013 г.

Малко празни опаковки

Здравейте!

За днес бях измислила една друга публикация, обаче за снимките ми трябваше слънце, но то (поне засега) не иска да се покаже. Така че сега ще ви покажа кои продукти изхабих в последно време. Не че празните опаковки са много интересни, но пък имам какво да спомена за самите продукти, кое ми е хареасало или не , и защо... 


Без да губя време, започвам от ляво на дясно.

В първата бюти кутия, която излезе на пазара в България имаше 2 мостри на нов за мен продукт и марка. Става дума за Anti-blemish skinetica. Този разтвор (аз така го определям) би трябвало да се справя с пъпки, акне и т.н. и да успокоява кожата. Аз рядко имам пъпки, но преди месец бях малко под стрес и се появиха две три... Та, ползвах този продукт и не видях особен ефект... Минаха си както биха си минали и без него...

Следващият продукт е тоник за лице на Yves Rocher, който е матиращ. Имам го от миналата година, но бях спряла да го ползвам през зимата и пролетта, защото нямах нужда от него. Сега обаче, в жегите, го извадих на тоалетката. И му видях сметката за месец. Хубав е, премахва себума добре, кожата на лицето става много мека и нежна от него.  

Използвах и два душ гела. Единият е на Fa с жасмин (много обичам аромат на жасмин) и кокосова вода. Хареса ми, много приятен за обонянието, прави пяна, с две думи - хубав е. Другият е на Aroma Greenline с алое и без парабени :) Също много приятен кремообразен душ гел, който ухае страхотно.

Доизползвах и заздравяващия шампоан на Rene Furterer. Според мен има два типа хора - такива, които много харесват шампоаните на тази марка, и такива, които са в другата крайност, тоест хич не ги долюбват. Е, аз съм от втория тип, ползвала съм два шампоана от марката и не ми харесват. Да не говорим, че сега се боря с косопад и този шампоан НЕ ми помогна хич за заздравяване на косата...
Така и така съм на вълна шампоани, използвах и малка опаковка от шампоана против косопад на Фитовал. Знам, че шампоана почти няма значение в борбата с косопада, понеже той не остава в скалпа, а се отмива. И все пак, имах по-големи очаквания...

Имах от миналата година един спрей за крака от Oriflame с аромат на праскова. Ммммм, невероятен аромат на захаросани праскови... Аз го ползвах предимно за освежаване и когато се пръсках, после цялата стая миришеше много дълго време. За съжаление не съм виждала да се предлага в каталозите напоследък... Не обичам ментовите аромати, а спрейовете за крака предимно са с такива. Затова този така приятно ме изненада. 

Жълтото шишенце пред душ геловете е парфюм на C-THRU и се казва Topaz. Имам го от много години, като ароматът му не е мръднал. Не знам как да опиша това странно магическо ухание... Обикновено парфюмите си приличат, винаги когато усетя даден парфюм, все ми напомня на някой друг... Този обаче е уникален, не съм срещала друг такъв. Ароматът е някак хем сладък, хем ненатрапчив. 

За лакочистителя вече съм ви говорила ето тук, нямам какво повече да добавя. 

Останаха един стик против изпотяване на Нивея и пудрата на Rimmel Stay Matte. И двата продукта ми харесват, особено стика на Нивея, тази ми е поне третата опаковка от него. Върши страхотна работа, мирише много нежно и приятно. Що се отнася до пудрата, не е зле, но не ми е най-любима. Стои малко брашняно според мен. Но пък матира добре. 

Това са последните празни опаковки на използваните от мен продукти.


Хубав ден! ♥ 

9 коментара:

  1. Много ми беше интересна публикацията ти,и не само тази.Следя блога ти с удоволствие от доста време и може да се каже,че твоят блог ме вдъхнови да си направя и аз! :)) Продължавай в същия дух :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря за тези думи, Руми :) Страхотно ме зарадва с този коментар... Междувременно надникнах в блога ти и мога да ти кажа, че си имаш нов последовател :)

      Изтриване
  2. Хубави продукти :) Ние вкъщи минаваме през душ геловете все едно са вода, по 1 на седмица горе долу и вече се виждам в чудо какво да купувам, че да не му видим сметката за отрицателно време. Аз много харесвам пудрата на Rimmel, не я ползвам често, но ми върши страхотна работа, гледам да я нанасям с по-голяма четка, че иначе брашняния ефект е на лице, както и ти си споменала. При мен тези дезодоранти на Нивеа чисто и просто отказват да действат, чувствам се адски некомфортно. От години използвам само Dove, но леля ми ми препоръча на Garnier новата серия без парабени и изненадващо останах доволна и от нея. Дано си намеря някои био продукт, от който да съм доволна, че тия химии цял живот едва ли ще са особено полезни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, и аз съм на вълна био продукти... Такива неща знам и четох наскоро, че ми се изправи косата... Обаче не мога да спра да се гримирам, лакирам и т.н...Все повече фирми предлагат продукти без парабени и вредни съставки, това само може да ни радва :)

      Изтриване
  3. Много обичам да чета такъв тип постове, затова за мен празните опаковки са сред най-интересните теми :) Искам да те попитам дали в душ гела с жасмин се усеща и кокоса? Питам те, защото и аз много обичам аромата на жасмин, но мразя кокос :)

    http://theblackorchid9713.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотен пост, много обичам да чета такива публикации ;)
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тъкмо се чудех дали на хората им се четат такива публикации и се радвам, че да :)

      Изтриване
  5. Браво, добре си се справила с тези продукти. Обичам да чета такива публикации :))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...