сряда, 18 септември 2013 г.

Последни покупки и първи впечатления

Здравейте!


Отново дойде онова време от месеца, в което ви показвам какво последно си купих. Този път поотложих малко публикацията, за да пробвам поне малко нещата преди да ви говоря за тях. Така че, пригответе се за малко първи впечатления. По спомени ми се струваше, че са много неща, но реално не са. Няма да включвам продуктите, които си купих от Inglot, защото те си имат отделна публикация, която можете да разгледате тук.

И така, без да губя повече време, пристъпвам към идеята на този пост, а именно да ви покажа какво последно си купих.


Започвам с червилото в бялата опаковка на She, номер 122. Взех си го от магазин ДМ за около 5лв., мисля че е от някаква нова колекция. Както обикновено, цветът в магазина ми се стори коренно различен, но все пак ми харесва. На мен ми се струва прасковено с маааалко розово в него. Сухичко е и съответно на устните ми не им е особено конфортно с него. Може би ще го нося с някой прасковен гланц.

Другото, което си купих от същия магазин е антибактериална пудра за лице на Manhattan. Избрах си нюанс 75 Beige и от досегашния опит мога да кажа, че ми пасва идеално на тена. Има си малко тампонче, което напоследък учудващо ползвам. Не стои брашняно на лицето и матира достатъчно добре. Харесва ми.

Много ми се щеше да имам новата минерална пудра на Golden Rose. Нямаше я налична почти никъде, но аз я намерих в The Mall на щендера на марката до Carrefour. Предлагаха се два нюанса, аз си избрах 06, по-тъмната. Откакто я имам, се чудя как да я ползвам. Може би ще е най-подходяща за хайлатър, но пък ако сте с нормална/суха кожа и не лъсвате много през деня, защо не и на цялото лице. Днес съм с нея и имам лек приятен загар, а и получих няколко комплимента. Йей!


От време "оно" искам шоколада на Bourjois, но признавам си, не ми се даваха 20 и няколко лева за него. Дебнех някакво намаление и накрая го открих в Carrefour. За 13лв. се сдобих с така желания бронзант. Е, вярно че срока на годност изтича през юни догодина, ама това не ме интересува особено. И само дотогава да го ползвам, пак ще си е струвало. Без да навлизам в подробности (засега), ще кажа следното - страхотен бронзант с аромат на шоколад... мммммм

Чудех се къде ли мога да си намеря четка тип "stippling", но по-малка, за нанасяне на коректор. И намерих нещо подобно на марката Ebelin, но още не съм я пробвала, дано ми хареса.

Не знам дали съм споменала, но ми се появиха наскоро малки разширени порички около носа и се чудех с какво да ги поприкрия. Установих, че от Bioderma предлагат решението в лицето на Sebium Pore Refiner. Ползвах го вече 5-6 пъти, но голяма разлика не виждам. Но няма да се изказвам преждевременно, ще го изпробвам още малко и тогава ще дам пълното си мнение.


Така, сега ще трябва да намеся две мои любими блогърки в картинката - Мери от Womanberry и Вержи от My Sweet Escape. Именно от тях разбрах за следващите два продукта, които си купих - крем за очи и устни на Билка и измиващ гел за лице на Nivea. Кремът за очи е с мавруд и е anti-age. Много момичета на по 20 и няколко години казват, че още не използват кремове против бръчки, че им било рано, но аз съм точно на противоположно мнение по въпроса. Тези кремове са точно, за да предотвратят доколкото е възможно появата на бръчки, а не да спасяват положението, когато вече е късно... Измиващият гел на Nivea си взех, защото имах нужда от подобен продукт за ежедневна употреба, а и беше намален в магазин Лили. Засега не мога да кажа кой знае колко, но до момента съм с добри впечатления.

И както обикновено, не можах да не си купя едно две (в случая четири) червила.



За това на She вече ви споделих какво мисля. За чъбитата на Catrice също писах скоро ето тук, така че няма да се повтарям. От новите неща на Catrice си харесах също едно червило в стандартна опаковка. Серията червила се казва Ultimate Shine Gel Color и както обикновено и тези си имат имена. Моето е 040 Don't Fear The Sheer и съм убедена, че е двойник на едно друго мое червило. Няма да издавам повече, очаквайте скоро включване по темата.

Те моите първи впечатления се оказаха дълги излияния, ама като говоря по любима тема, е така.

Вие какво си купихте последно?

Приятна вечер! ♥

14 коментара:

  1. Знаеш ли от къде може да се намери този шоколад на Bourjois??
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля, че на всеки или почти всеки добре зареден щендер на марката :)

      Изтриване
  2. Много любима моя четка! :-)
    Чудесни покупки, честито!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :) аз още не съм я пробвала, все се сещам за нея след като вече съм сложила коректора с пръсти... хахаха

      Изтриване
  3. Много готини покупки,да са ти честити!Червилата изглеждат супеееер,аз днес се снабдих с едно червило на Голдън Роуз-светло прасковено,много свежо..Ползвала съм гелчето на Нивеа и много го харесвам!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Руми :) Досега всички неща ми харесват, да видим като мине малко време дали още ще е така :)

      Изтриване
  4. Гела на Нивея как пък не си го пробвала до сега, той си е комерсиален.. Аз съм го купувала мисля поне 2 пъти и даже наскоро мислех да го ползвам пак като ми свърши някой от сегашните, за да си го припомня. Мисля че ми харесваше..
    Ще чакам отзиви за четката - и на мен ми трябва подобен тип.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Теди, не знам как, но досега съм го подминавала... странно, защото уж харесвам нещата на Нивеа... четката още не съм пробвала :D

      Изтриване
    2. Абе тая четка в никое от моите 2 ДМ-та я няма :(

      Изтриване
  5. Честити придобивки!:)
    Имам трите нови четки на Ebelin, Но най-често използвам четката за минерална пудра и за сенки.
    На Bioderma използвам концентрата от същата серия, основно в "Т" зоната.
    А новo при мен е едно полупрозрачно розово с леки блясъчета чъби на Lumene.:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще ми бъде интересно да науча повече за тези четки, къде ги намираш и доволна ли си от тях?

      Изтриване
    2. Четките на Ebelin взех от ДМ :), ето тук съм писала за тях.
      http://beautymessirazniraznoobrazni.blogspot.com/2013/05/blog-post_11.html

      Изтриване
  6. Здравей!
    1.Блогът ти е мноого готин и полезен-поздравления!
    2.Шоколада на Bourjois става ли за контуриране?
    3.Би ли ми препоръчала някакви продукти за контуриране(склуптуриране),доколкото съм виждала в Бг няма точно такива сетове, та търся алтернативи(пудри,коректори...)
    Мерсииии.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти за милите думи :) На въпроса за шоколада, аз точно за контуриране го ползвам и много ми харесва :) Аз предимно за целта ползвам матови пудри, има една на Golden Rose с три матови цвята, тя е идеална за целта според мен... надявам се да съм била полезна :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...