четвъртък, 5 септември 2013 г.

Flormar Black Dot nail polish

Здравейте отново!

Миналата седмица си купих лак на Флормар от новата серия Black Dot. Цената му беше около 2.79лв. в магазин ДМ. Доколкото помня се предлагаха следните цветове : тюркоазен, син, сив и розов, като във всички има черни точки (малки и по-големи). Аз си избрах тюркоазения, който много наподобява обикновения 424 пак на Флормар.


Реших, че с бяла основа отдолу, цветът ще бъде още по-прекрасен и наситен и се оказа точно така. Пробвах да нанеса само лака, и честно казано, много повече ми харесва с бяла основа. Използвах най-обикновен бял лак, мисля на Essence, изчаках да изсъхне хубаво и нанесох един слой от тази прелест на снимката (не говоря за ноктите ми). Малко е странна самата консистенция, някак гъста е заради самите точки. Всъщност те не са само точки, има и по-големи пластинки.


Според мен трябва да се внимава много когато се нанася този лак. Не трябва да се загребва голямо количество от него, защото има опасност точките да излязат извън нокътя.

Направи ми впечатление, че този лак изсъхва доста бързо. И отначало точките и пластнките малко се усещат и може да се закачат тук таме, но някак след известно време слягат. Аз не съм слагала топ лак, рядко се сещам да го правя, и този път не прави изключение.


Да си призная, отначало този лак много ми привлече вниманието, после реших че е почти същия като 424 на Флормар и се сдържах да не си го купя (което се случва рядко, но е време да се науча)... Обаче след като го видях как стои в супер симпатичния блог на Теди, отидох да си го купя и не съжалявам нито за миг.

извинявам се, че номера на лака не е на фокус


Този лак на моите нокти 3 дни не мръдна, ето как изглеждаше на четвъртия ден.



Страхотен лак! И цвета, и издържливостта и качеството... Не можах да спра да си гледам ръцете през 5 минути и да се радвам като малко дете. Точно тези малки радости от живота ни карат да се усмихваме (разбира се, нематериалните в никакъв случай не могат да заместят другите, по-важните)...

Само един недостатък има този лак - маха се трудно, и по-точно тези по-големите пластинки. Но това в никакъв случай няма да ме откаже да си се мацам с него, толкова е хубав. 

Яд ме е единствено, че няма по-голям избор на цветове, но може би това е добре за джоба ми. Чудя се сега синия или сивия да си взема...

Вие пробвахте ли тези лакове от новата серия на Флормар? Какво мислите за тях?


Хубава вечер! ♥

13 коментара:

  1. Благодаря ти Меги. Искам да ти кажа, че аз пък съм ти много благодарна за поста с глосовете на Флормар (а и не само) - за първи път в живота си се харесах с глос, различен от безцветен. Та много се радвам, че и аз съм била полезна с нещо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. O, радвам се че съм помогнала :) направи една публикация с гланцовете :)

      Изтриване
    2. От една страна си помогнала - от друга си попречила - на финансовото ми състояние :DDD
      Гланцовете съм ги изкопирала абсолютно от теб - какво да им пиша - взех си 03 и 06, исках и 13 ама го нямаше, след това го намерих на др. места, ама го отлагам засега, но опредлено го искаааам!!!

      Изтриване
    3. Аааа не, невинна съм до доказване на противното :) Аз само съм ти отворила очите за гланцовете на Флормар, а портмонето ти само се е отворило :PPpp

      Изтриване
    4. Да ти кажа има такова нещо - и колата ми също сама се удря.. явно все такива вещи си намирам - със собствено мнение ;)):DDD

      Изтриване
  2. Изглежда добре. Доста напомня 424 <3
    Поздрави - Girls Temptations

    ОтговорИзтриване
  3. Нали си взех светло синия и тюркоазения лак от тази серия. В момента съм със синия и имам абсолютните впечатления като теб. За съжаление обаче тюркоазения няма отваряне :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Как така не се отваря? ужас, върви да ти го сменят в магазина... аз се чудя сега между синия и сивия, а се оказа че има и розов... хахаха

      Изтриване
  4. Аз днес си взех розовия и нямам търпение да го пробвам :))

    ОтговорИзтриване
  5. Аз си взех синия и още не съм го пробвала,ама е такава прелест в опаковката <3 Нямам търпение утре да се намацам с него :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Според мен ще е прелест и на ръцете :) пък и нали знаеш, на хубав човек всичко му отива :P

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...