петък, 13 септември 2013 г.

Inglot Haul

Здравейте!

Вчера направихме малка разходка по козметичните магазини с Кристин от Sincerely, Christine като не пропуснахме да посетим Inglot. Аз много исках да си взема едни сенки, с които тя беше предния път като се видяхме, а също така и палитра, защото вече ми се насъбраха 3 хвърчащи единични сенки. Реших днес да ви покажа резултата от пазаруването.


Бях скромна и си купих само 3 неща -  палитра за 5 единични сенки, едни единични сенки и лак за нокти. Но преди време си бях купила още едни единични сенки, които не помня да съм показвала, така че слагам и тях в тази публикация.


Мисля да започна с палитрата. По принцип исках четворка, но нямаха в наличност и консултантката учтиво предложи да си взема петица, като посочи че е по-компактна и е само с лев по-скъпа. Е, не й трябваше много да ме убеди. Цената на петицата е 13лв.


Мисля тази вечер или когато имам възможност да си наредя 3-те сенки, които имам. Решила съм да им запиша номерата на едно листче, че после доколкото знам се вадят трудно (за справка аз не съм опитвала да вадя сенките от другата ми палитра), а определено не мога да разпозная цветовете, които вече имам докато съм в магазина. По спомени вече съм ви говорила за палитрите на Inglot ето тук, но все пак да спомена отново, че палитрата се затваря с магнит, много е удобна и стабилна.

Взех си и дишащ лак за нокти. Избрах си бежов млечен цвят, номер 672.



Не знам какво ли му е толкова различното на този лак щом е дишащ, но се надявам наистина да е такъв, за да не вреди толкова много на ноктите. Цената му е доста височка за лак (14.50лв.), но аз имам друг на марката и качеството му е просто несравнимо. Дано и този да е толкова добър. Обожавам такива пастелни цветове, най-вече бяло и розово, а сега за есента реших да си взема и бежово. Веднага щом пробвам лака, ще споделя отзиви.
Последните неща, които искам да ви покажа, са две единични сенки - едни матови и едни блестящи.



Цената на едни единични сенки е 8.50лв. Аз лично мисля, че качеството на тези сенки е много добро и напълно си заслужават цената. Опитах се да хвана точно цветовете и се надявам да съм успяла, въпреки че с това мрачно време навън си е трудна задача.

Аз обожавам матови сенки и се радвам, че сенките, които харесах на Кристин, са именно такива. Цветът, според консултантката в магазина, е смесица между сиво и лилаво и аз ще се съглася с нея засега (още не съм ги пробвала). Чуден цвят, дано ми стои добре. Номерът е 344

Другите сенки са светло кафяви с малки златни частици, които на окото много не си личат. Номерът е 461 и ги имам от известно време, което значи че съм ги ползвала.


Мнооого хубав нежен цвят, който придава лека дълбочина на погледа и го омекотява. Не са прекалено светли, нито прекалено тъмни, идеални са за ежедневието. Според мен отиват на всичко. Както казах блестящите частици почти не личат на окото. Аз винаги ги нося с основа за сенки на Avon отдолу и издържат цял ден. Преливат се лесно, не се разпрашават.

Това са последните ми покупки от Inglot. Ако ви е интересно да научите повече за продуктите в тази публикация, моля питайте на воля. 

А вие какво последно си купихте от Inglot?


Приятна вечер! ♥




6 коментара:

  1. Много са хубави цветовете, които си избрала. От толкова време им се чудя на инглотските сенки,но все не ги прежалвам парите (скромен ученически бюджет). Червилата им са страхотни, друго не съм пробвала за сега.
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо, сенките им са страхотни, много са качествени, препоръчвам ги горещо :)

      Изтриване
  2. Меги, това без промоцията от пинкс кутиите ли е? Аз ако някога си получа моята може и да си купя нещо с отстъпката..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Без намалението е, да :) Талонът го подарих на една приятелка :)

      Изтриване
  3. Знаеш ли дали има по-големи палитри например за 20 цвята и какви пари са??

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има и по-големи, но не съм обръщала внимание за колко цвята и колко пари са ...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...