четвъртък, 19 септември 2013 г.

L'Oreal Magic Nude Liquid Powder

Здравейте!


Преди време бях показала какви гримове си поръчах от Щатите (ако сте пропуснали тази публикация, кликнете тук) и някои от вас поискаха да направя ревю на течната пудра на L'Oreal. Позабавих се малко с тази публикация просто защото не бях ползвала много този продукт, а исках да дам обективното си и пълно мнение. Всъщност това е една много интересна пудра, която за съжаление не се предлага в България. Цената в долари беше 13.99.



Отначало бях останала с впечатлението, че това е фон дьо тен. Но четейки внимателно надписите по опаковката и използвайки го, осъзнах че това си е чисто и просто пудра, но в течна форма. Не бях ползвала друг подобен продукт. За щастие си уцелих цвета (понеже правих поръчката по Интернет), избирайки си 316 Nude Beige

Тази пудра е в малко сладко стъклено шишенце, побиращо се идеално в дланта ми. 


И като се разклати вътре се чува течността. Под течна консистенция, наистина имам предвид такава, така че е малко трудно да се изкара точното количество, няма и помпа или дозатор. Но с внимателни действия всичко е наред, дори аз с моите треперещи ръце още не съм успяла да изцапам себе си или шишенцето. Трябва да се разклати добре преди да се нанесе. 

Следвайки съвета от опаковката, нанасям пудрата с пръсти, а не с четка и бюти блендер (аз и без това все бързам и не ми остава време да ги ползвам). И в момента, в който течността докосне кожата на лицето, става магията - превръща се в копринено мека пудра. Много е приятно усещането, все едно си слагам кадифе. Разнася се супер лесно, но понякога остава в малките неравности по лицето.




Честно казано този продукт го ползвам самостоятелно, а не върху фон дьо тен. Някак си ще стане твърде много, а и не знам как ще се спогодят двата продукта. В интерес на истината досега дори не ми беше хрумнала тази идея, може и да опитам някой ден, просто ей така, да видя какво ще стане.

При всички положения тази пудра не дава кой знае какво покритие на лицето, бих го описала като много леко, едва забележимо. Което за дами с чисти лица без несъвършенства би било идеално. Но ако искате тази пудра да замести напълно фон дьо тен-а ви, ще останете разочаровани. Не прикрива пъпки или дори лунички. Но дава на кожата един сияен и здрав вид. Аз нося тази пудра в дните, когато почти не искам грим. 


Завършекът от тази пудра е матов, но през деня неизменно по някое време ми лъсва Т-зоната и се налага да се понапудря допълнително. Не съм забелязала този продукт да се окислява, но пък то си зависи и от кожата на човек предполагам. При мен цвета се запазва един и същ цял ден. 




Не знам дали ще използвам тази пудра често, може би в дните когато не искам фдт и лицето ми е чисто. Някак ми се струва по-подходящ продукт за лятото.

Какво ми харесва :

- иновативен продукт;
- уникална кадифена формула;
- лесно и приятно нанасяне;
- добра издръжливост;

Какво не ми харесва :

- не се предлага по нашите магазини;
- не дава добро покритие;


Това мога да кажа за тази течна пудра. Ако все пак имате въпроси, моля не се колебайте да питате долу в коментарите или във Фейсбук страницата на блога.


Приятен ден! :)


12 коментара:

  1. Здравей! Тагната си от мен за Versatile Blogger award ;)

    Погледни тук за правилата ;) http://murfeishun.blogspot.com/2013/09/versatile-blogger-award.html

    Весел ден!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси за тага, скоро ще го направя, в процес на мислене на факти съм :)

      Изтриване
  2. Жалко, изглеждаше доста покривно на снимката!
    Тагнах те - Versatile Blogger Award | Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами покривен е колкото всяка друга пудра... За тага, мерси, скоро ще го направя :)

      Изтриване
  3. Здравей!
    И от мен имаш ТАГ за Versatile Blogger award :)

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей! Имаш таг от мен за Versatile Blogger Award: http://misscutestyle.blogspot.com/2013/09/tag-versatile-blogger-award_22.html

    ОтговорИзтриване
  5. Преди няколко седмици си купих този фондьотен/пудра, но още не съм го пробвала, че имам други за свършване...Четох обаче, че много хора/блогърки им излизали пъпчици от него, защото бил буквално "течна пластмаса", та затова малко ме е страх да го отворя. :)) Ти имаш ли такива впечтления?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не, нямам такива наблюдения, аз нямам никакви проблеми с него, дано и ти нямаш :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...