неделя, 29 септември 2013 г.

September Favourites 2013

Здравейте!

Месец септември е вече към края си и днес в това дъждовно мрачно време е идеалния момент да ви покажа кои са ми любимите неща, които използвах най-често. Много съм доволна, че все пак успях да направя хубави снимки, на които цветовете са точно каквито са и в действителност. Всички продукти, които ще ви покажа днес, са ми много любими и нямам търпение да ви поговоря за тях. 



Всъщност ползвах доста повече неща в последно време, защото имам някои много сполучливи нови попадения. Но все пак засега ще ви покажа само тези, които ползвах най-често и без които не можех правейки грима си за деня.

Започвам с може би най-любимия продукт за изминалия месец. Не, не са червилата ако така си помислихте. Става дума за палитрата със сенки на Inglot



Някои от цветовете имам отдавна и колкото и да мисля, не намирам разумна причина, поради която не съм ги ползвала досега. Втория и третия цвят от ляво на дясно са ми нови и всеки ден бях с някой от тях. През останалото време ползвах останалите пак от същата палитра, дори най-тъмния цвят. Всички сенки от тази палитра са със страхотно качество. И цветовете много ми харесват, някак придават дълбочина на погледа. Не се разпрашават, не мърдат цял ден от мястото си и се преливат лесно. Ще трябва пак да ходя до Inglot, то се е видяло.

Както вече многократно споменах, наскоро се сдобих със шоколада на Bourjois и откакто го имам, съм все с него, я като бронзант за цялото лице, я само за контуриране. Мирише страхотно, стои невероятно меко на лицето и е икономичен, едва си личи че всеки ден го човъркам с четката. 

Друг невероятен продукт за лице е блестящата пудра за лице на Essence от лимитираната колекция The Twilight Breaking Dawn - 01 Bella's Secret. Преди месец два си купих тази пудра и още първия път, когато я нанесох на лицето си, видях страхотния ефект. Придава много приятен лек загар на лицето и то изглежда сякаш огряно от слънце. Не знам дали го обяснявам добре, просто на мен така ми изглежда. В никакъв случай не е прекалено лъскава или блестяща.

В началото на месеца ви показах новия си лак с точки - Flormar BD02. И въпреки, че съм го слагала само веднъж, определено мога да го определя като любимец. 



Ето тук може да видите публикацията, която направих за този лак. В общи линии докато ноктите ми бяха лакирани с него, се чувствах специална и не спирах да гледам ръцете си. Мисля да си взема и синия от същата серия. 

Следващото добро попадение от изминалия месец е спирала на Golden Rose за обем. Тя ми беше препоръчана от Кристин и смятам, че е един доста добър продукт, който си заслужава да бъде пробван. 



Четката е супер удобна, придава обем на миглите и те изглеждат по-гъсти. Препоръчвам тази спирала, особено имайки предвид цената й - само 3.50лв.

И остана да ви покажа любимите си продукти за устни за последния месец. Тук абсолютен фаворит е червилото на Catrice. Едва успях да се сдобия с него, тъй като спряха някои от продуките на марката и то беше изкупено почти навсякъде. 



Това червило е от серията Ultimate Colour и се казва 130 Frozen Rose. Няма да се отплесвам с много приказки за него, защото смятам да му отделя самостоятелна публикация. Само ще кажа, че цветът е розов с лилав подтон. Не знам какво ще правя когато това червило свърши. 
Catrice е марка, която напоследък доста заглеждам. Купих си няколко неща и сред тях има едно, което много често ползвах през изминалите дни. Говоря за чъбито Pure Shine Colour Lip Balm, 080 Sheers! Изключително подходящ цвят за ежедневието - светло розов с малки блестящи частици. Това чъби е продукт 3 в 1 - балсам за устни, червило и гланц. 
Последният продукт е една голяма изненада за мен, просто защото в началото много не го харесах. Става дума за едно червило/балсам L'Oreal Colour Riche Balm, което получих от Щатите през август. В началото, когато го пробвах, ми се стори прекалено безлично. Сега вече една трета от него я няма. Толкова ми харесва, че чак нямам думи да опиша. Омекотява невероятно добре устните, като същевременно им придава лек много естествен полупрозрачен розов нюанс. За него скоро мисля да направя ревю. 


Това са моите най-любими и носени продукти за месец септември. Харесвам ги всичките и ги препоръчвам до един. Вие пробвали ли сте някой от тях?


Приятен ден! <3

6 коментара:

  1. Color Boost-a е must-have. Благодаря ти за отзива за пудрата, отивам да я търся. Надявам се да стане за лек хайлайтър :)
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
  2. Спирала на Голдън Роуз я имах преди,определено е доста добра,а червилата изглеждат толкова хубаво!

    ОтговорИзтриване
  3. Със сигурност следващия път и аз ще си взема поне едно чъби на Catrice :) Моля те следващия път когато ходим до Инглот, кажи ми номерата на средната и последната (тъмно кафявата) сянка, че имам две празни места в палитрата си и е време да ги запълня :)))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ама последната е по-скоро тъмно сива, ще ти ги донеса да ги видиш, предпоследната е тъмно кафява...аз съм си ги записала на едно листче, за всеки случай, но пробвах да ги извадя с игла и стана супер лесно... :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...