неделя, 15 септември 2013 г.

TAG: Предизвикателство

Здравейте!

Бях тагната от сладката Руми от Beauty and Fantasy да направя публикацията "Предизвикателство" и се залавям веднага. И друг път съм казвала, че обичам таговете просто защото ми напомнят за лексиконите от едно време. Така че, благодаря, Руми :)

1. Следите ли все още списания в хартиен формат? Абонирани ли сте или ги купувате? Кои според вас си заслужават и кои не чак толкова?

- Честно казано, следя ги, но не редовно, по-скоро от скука. Интересно ми е да гледам модните тенденции, както и гримове. Точно от едно списание разбрах, че в Сефора се предлагат палитрите на Urban Decay. По списания съм виждала гримове, които още ги няма по магазините, но това е знак, че скоро ще ги заредят ;) Не бих се наела да кажа кое си заслужава, в повечето има много глупави и излишни статии, които ме дразнят...

2. Какво мислите за реплики на дизайнерски неща- дрехи, обувки, чанти, дори и гримове и разни джаджи като телефони например? Притежавате ли такива и бихте ли си купили?

- Имам две чанти - една Gucci и една Burberry от Илиенци от много години. Тази на Gucci вече не ми харесва и не бих я носила, защото ми е супер смешна с огромната си емблема. А другата, на Burberry даже не знаех, че е имитация, просто ми хареса и си я купих. Чак след това видях, че някъде по нея пише марката, но е едва забележимо, така че ще си я нося. Иначе аз съм на мнение, че е добре всеки да се простира според чергата си. Смешни са ми разни индивиди с тениски/чанти/часовници Gucci и тем подобни, дето нямат пари за хляб дори. Аз бих си купила такава чанта с кеф, но все пак трябва да се помисли с какво ще се съчетае, за да изглежда добре.



3. Коя е марката за дрехи и обувки, от която пазарувате най-често? А коя би била тази марка, ако разполагахте с неограничени финанси?

- Пазарувам дрехи и обувки и като цяло всичко предимно от моловете и да кажем от време на време магазините по "Графа". Нямам любима марка, пазарувам от по-достъпните магазини. А ако имам неограничени финанси заминавам първо за Милано, после за Париж и Манхатън без да гледам къде влизам... Ще съм като "луд с картечница" :)

снимка от Интернет


4. Със съжаление ли казвате довиждане на лятото или чакате с нетърпение есента и зимата?

- В никакъв случай, даже напротив, много мразя жегите. Чакам есента с огромно нетърпение, обожавам жилетки, шалове и обувки тип пантофки. Зимата също я харесвам, защото много обичам снега, а и Коледа ми е любимия семеен празник. 



5. С какво ще запомните тази година досега?

- Хм, ами с някои здравословни проблеми, недостатъчно почивка, но и срещи със семейството ми, приятелите, създаването на блога... така че тази година засега е 50/50 за мен...

снимка от Интернет

6. Къде бихте заминали утре сутрин за една седмица, ако ви се даде този избор сега?

- Където ми видят очите честно казано. Навсякъде искам да отида, всичко искам да видя, както Европа, така и Щатите, а също и доста екзотични държави...

снимка от Интернет

7. Имате ли друго хоби освен блога?


- Не, но пък дълго време си нямах хоби, затова се радвам, че сега си имам блог :)



8. Каква беше първата ви работа?

- Първата ми платена работа беше в кварталния магазин за хранителни стоки. Нямам прекрасни спомени - ранно ставане, вдигане на тежко, стоене на крака по цял ден, драстично отслабване... 

9. Обичате ли да ходите на концерт? На какъв ходихте последно? А кой изпълнител ви се иска да видите на живо?

- Ненавиждам и едва ли някога ще отида доброволно. Имам ужасен страх да съм сред много хора, изпадам в паника, че някой ще ме стъпче, задуши и т.н. Нещо подобно ми се случи преди години и от тогава изпитвам ужас от масови тълпи.

10. Ако може да седнете на една маса с още 5 човека, живи или мъртви, кои бихте избрали?

О, лесен въпрос : Мерилин Монро, кралица Виктория, Жозефина (жената на Наполеон), Христофор Колумб (такива ужасяващи факти четох за него, че искам да го питам 2-3 неща) и Пейо Яворов. 


Призовавам всеки, на който му се иска да отговори на въпросите по-горе, да го направи дори и да няма блог, за какво са все пак коментарите долу?! :)


Лека нощ!

4 коментара:

  1. Интересни отговори,Меги :)) Радвам се,че направи тага

    ОтговорИзтриване
  2. Страготен таг! Много ми беше интересен :)
    Зелената чанта много ми допада като модел, а и като цвят :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти е бил интересен и че чантата ти допада, това значи че имаме сходен вкус :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...