четвъртък, 26 септември 2013 г.

This week I've been wearing

Здравейте!

Вдъхнових се от Мариета от Makeup and other things и нейната поредица This week I've been wearing и затова днес ще ви покажа какви гримове ползвах най-често през изминалата седмица. Много пъти съм споменавала, че обичам разнообразието и не ползвам все едни и същи гримове постоянно. Имам голяма колекция и си ползвам всичко, само че в различни периоди. В тази публикация може да видите неща, за които вече съм говорила, но има едно ново, което днес ще покажа за пръв път. 




Започвам с парфюма на Oriflame Elvie. Имам го отдавна, но тази седмица се пръсках с него постоянно. Не помня каква беше цената му, но по спомени не е по-висока от 20-25лв. Супер траен е, мирише хем свежо, хем нежно. На моята кожа се усеща чак до вечерта, а се пръскам с него сутринта към 8.30ч. 

За сенките на Inglot вече съм ви споменавала ето тук, но тогава ми бяха нови и хвърчащи. Сега си имат дом - супер сладката палитра за 5 цвята. Ползвам ги всеки ден, откакто ги имам и съм влюбена в качеството им. Трайни са, с наситени меки цветове, идеални за ежедневието. 

Малката кутийка с надпис Аfrica е бронзант и руж в едно от марката W7. Подарък ми е от любима приятелка и още щом го видях как изглежда отвътре (скоро ще ви покажа), ми стана ясно, че ще ми хареса. Ползвам го като руж и го нанасям с четката Stippling Brush на Real Techniques. Много е добра в това отношение. Само когато си слагам руж с нея, не се чувствам след това като клоун. 

Като стана дума за бронзант, отдавна исках шоколада на Bourjois и откакто си го купих, си се мацам на воля с него. Ползвам го предимно за контуриране, но също така и когато искам да придам лек тен на цялото лице. Ефектът от него е много естествен.

Сега като позахладня малко (определено нямам предвид днес), реших да ползвам отново L'Oreal Lumi Magique. Казвам, че го ползвам сега, защото за лятото ми беше твърде "glowy". Вече кожата на лицето ми не се омазнява толкова и съвсем спокойно мога да си го ползвам. Много ми харесва каква покривност има и какъв е крайния ефект от него.

Коректорът на Catrice ми харесва за през деня. Достатъчно добре покрива тъмните кръгове под очите. Кремообразен е, разнася се добре и не се събира в гънките около очите. 

Наскоро си купих две чъбита на Catrice, а едното носих доста често през изминалата седмица, просто защото е хем като балсам, хем има лек цвят и същевременно има гланцов завършек. Става дума за 080 Sheers! Цветът е леееко розов с малки блестящи чстици. За него също писах наскоро, така че ако ви е интересно, цъкнете тук. Харесва ми главно защото последните дни не ми се носеше нищо крещящо на устните, но същевременно исках малко цвят и блясък. А за по-голям разкош от време на време слагах над него малко гланц на Miss Sporty. Не мога да видя име, защото надписите са се изтрили. Единствено мога да видя на един стикер, че е номер 213... Много нежен коралов гланц с множество златни частици. По-течен е от стандартните гланцове, затова и цвета не е чак толкова наситен. Този гланц ми е много любим, не знам как така досега не съм го споменавала...

И последно, едно откритие благодарение на Кристин от Sincerely, Christine - спирала на Golden Rose за 3.50лв. , която е просто чудесна. Много добре сресва миглите, разделя ги и им придава обем. Единственият недостатък е, че не е най-черното черно на света, но това не е чак толкова важно, поне за мен. Тази спирала си е шестица от тотото. С нея направо уцелих в десятката. Има ли други изрази с числа?!? :) 

Мислех си тази публикация да бъде кратка, точна и ясна, но уви, като се отплесна на тема гримове, такова нещо като гореспоменатото просто не се получава. Планирала съм ревюта на някои от току що показаните продукти, но ако междувременно нещо ви вълнува сега и веднага, пишете ми и с радост ще отговоря. 


Лека вечер! :)

6 коментара:

  1. ще направиш ли ревю на L'Oreal Lumi Magique ?

    ОтговорИзтриване
  2. Real Techniques продават ли се в БГ, че не съм си правила труда да проуча досега.. ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Продават се в едно магазинче на Графа, казва се Мориа и се намира на ъгъла на площад Гарибалди :) но определено не се предлагат всички четки, а да речем само най-известните :)

      Изтриване
  3. да, има ги на малко места и са по-скъпи от в Америка. поръчай от iherb, първата поръчка е с безплатна доставка :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси за инфото, искаше ми се да го използвам, ама нарочно не си регистрирам картата за плащания, защото ще стане страшно..

      п.с има си хас да не са по скъпи тук...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...